Klik billedet
Oplev en ny verden af fodbold Udskriv Email

8. september 2016
Oplev en ny verden af fodbold

Hvad siger du til camp i efterårsferien, skills træning i små grupper eller privat træning?

Copenhagen Football Camp
Du kender måske allerede Copenhagen Football Camp fra vores fodbold camp i sommer, hvor 200 fodboldglade drenge og piger fik en fantastisk start på sommerferien på B.93's træningsanlæg.

Copenhagen Football Camp har fået vokseværk og tilbyder nu også teknisk træning i små hold og privat træning til fodboldspillere, som ønsker at dyrke deres talent. 

Playmaker
Ideen bag Playmaker er at du kan træne de ting du gerne vil være bedre til, så dine personlige mål på fodboldbanen kan indfries. Vi træner i små hold med maksimalt 6 spillere pr. træner, så der masser af intensitet og tid til at udvikle og coache lige præcis dig.

Læs mere om Playmaker og vores træningstemaer her.

Privat træning
Privat træning er godt, når du skal løfte dit spil til et nyt niveau, eller tilbage på dit gamle niveau efter skader eller andre udfordringer. Træneren har kun fokus på på dig gennem hele forløbet og træningen er naturligvis skræddersyet 100% efter dine behov.

Læs mere om privat træning her.

En del af B.93
Copenhagen Football Camp er drevet af B.93. Vi har specialiseret os i teknisk fodboldtræning. Du finder en bred pallette af træningstilbud, som alle er designet til at udvikle dine færdigheder på fodboldbanen. Vi håber du vil tage godt imod de nye trænings tilbud, som udelukkende skal ses som et supplement til den almindelig holdtræning.

Ses vi på træningsbanerne?

Nyt website 

Læs mere om camp'en i efterårsferien, skills træningen i små grupper og muligheden for privat træning på vores nye website www.copenhagenfootballcamp.dk

Skrevet af Allan Bisgaard   
Antal hits: 653
Senest opdateret: 08 september 2016