Støtteforeninger

BackOp Foreningen (tidligere 100-mandsklubben) er en forening for 93ere, der gerne vil give lidt tilbage til den klub, der har givet dem så meget. Det gør vi ved at støtte ungdomsarbejdet i B.93.

Ungdomsarbejdet har altid været en kerneopgave for B.93. Det ønsker vi at styrke. Ikke ved at overføre penge til klubben som sådan, men ved at give en økonomisk håndsrækning direkte til hold eller spillere, der måtte have brug for det.

BackOp Foreningens midler kan søges af alle i ungdomsafdelingen. Vi har støttet rejser til internationale turneringer, hvor vores bedste ungdomshold kæmpede mod nogle af de bedste hold i Europa – og vandt. Men vi kan også godt støtte en spiller med hjælp til betaling af kontingent, selv om vedkommende ikke er en del af eliteafdelingen, men bare elsker at spille fodbold i B.93. BackOp Foreningen er for både elite og bredde, piger og drenge. Alle er vigtige for os.

Man kan blive støttet, og man kan støtte. Skriv til os i bestyrelsen på backop@b93.dk og bliv medlem af BackOp Foreningen for 1.093 kroner om året. Med medlemskabet følger gratis adgang til B.93´s 1. herreseniors hjemmekampe, et nyhedsbrev om vores aktiviteter og en årlig middag.

Ønsker du selv at blive støttet af BackOp Foreningen? Så send en ansøgning via nedenstående ansøgningsskema. Ansøgningsfrister bliver meddelt på fodboldafdelingens hjemmeside. Se nyheden fra BackOp Foreningen nederst på denne side.

Aktuel ansøgningsfrist til aktiviteter i 3. og 4. kvartal 2024

Send din ansøgning senest mandag 10. juni for at komme i betragtning til støtte for dit fodboldholds aktiviteter i 3. og 4. kvartal 2024.

Vi glæder os til at tage imod din ansøgning. ​

 

Kontakt til BackOp Foreningen

Du kan skrive til BackOp Foreningen på backop@b93.dk.

 

Online ansøgningsskema

Udfyld denne formular med dit ønske til støtte til dit hold, så hører du snart fra os.

 

Ansøgningsskema (tidligere version)

Du kan også få ansøgningsskemaet ved henvendelse til kontoret eller formand Jens Ritnagel.

Alle ungdomshold i fodboldafdelingen kan ansøge om støtte til sportsrejser m.m. Indmeldelse kan ske skriftligt til formand Jens Ritnagel og en repræsentant fra bestyrelsen.

Læs også om BackOp Foreningen på historie-siderne på b93.dk.

 

Bank- og kontooplysninger for BackOp Foreningen

Danske Bank, Holmens Kanal

Reg.nr.: 3001
Kontonr.: 4589374487

 

Indmeldelse

Indmeldelse kan ske ved at henvende dig til formand Jens Ritnagel.

 

Back-Op Foreningens bestyrelse

Nyheder fra Back-Op Foreningen

Se også nyheden på b93.dk om den nye bestyrelse for BackOp Foreningen, der tiltrådte i februar 2023.

Nyt fra BackOp

Nyt fra BackOp

Frist for ansøgninger til aktiviteter i 3. og 4. kvartal er mandag 10. juni 2024.