Sådan betaler du dit kontingent

Fra januar 2018 er Fodboldafdelingen i B.93 gået over til et nyt kontingentsystem, hvor opkrævningen sker helt automatisk via betalingskortet – præcis ligesom du kender det fra dit lokale fitnesscenter eller telefonselskab. Se kontingentsatserne.

Overgangen til det nye kontingentsystem skal ses i lyset af de tunge arbejdsgange med manuelle registreringer af individuelle betalinger, som er forbundet med det nuværende system. Automatisk kontingentopkrævning via betalingskortet vil frigøre administrative ressourcer og samtidig sikre rettidigt betaling af kontingent.

 

Sådan kommer du i gang

Du får tilsendt et betalingslink via e-mail, som du skal benytte for at tilmelde dit betalingskort første gang.

Når du har tilmeldt dit betalingskort, trækker vi kontingent på dit kort hvert halve år –  februar og august. Du får naturligvis en notifikation 7 dage inden, hvis der skulle være sket ændringer.

Du bedes sørge for at dine personoplysninger er opdateret på Kampklar eller via dit login på dbu.dk, så vi altid kan komme i kontakt med dig.

Hvis du endnu ikke har oprettet en profil kan du benytte disse guides på DBU’s hjemmeside.

Vil du opdatere dine personoplysninger eller har du glemt dit brugernavn/adgangkode til dbu.dk, så benyt dette link.

Automatisk kontingentopkrævning via betalingskortet er obligatorisk – du kan således ikke længere kan betale via Betalingsservice.

 

Guide til at skifte betalingskort

Hvis du gerne vil skifte dit betalingskort, så kan du følge denne guide i PDF eller Word.

 

Sikkerheden er i top

Dine kortoplysninger behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Clearhouse, der står bag betalingsløsningerne. Hverken B.93 eller DBU har således adgang til dine oplysninger. 

En fordel for dig og dine holdkammerater

Vi er langt fra den første klub til at indføre obligatorisk kontingentopkrævning via betalingskort. Flere klubber i nærmiljøet har allerede haft stor succes med det nye kontingentsystem.

Her har det nye kontingentsystem reduceret den administrative byrde og sikret rettidig betaling af kontingent for flere medlemmer.

Har du spørgsmål?

Skulle du have spørgsmål vedrørende opkrævningen, så er du altid velkommen til at kontakte os.