Om B.93

Boldklubben af 1893

B.93 er en af Danmarks største, ældste og med ni Danmarksmesterskaber en af de mest vindende fodboldklubber. Klubben er kendt for sin årelange tradition med at udvikle talentfulde og dygtige fodboldspillere til de danske landshold, samtidig med, at vi har et levende og aktivt klubliv, hvor der er plads til alle.

Vi er flere end 1.800 aktive medlemmer i Fodboldafdelingen og har omkring 85 hold med spillere i alle aldre fra 4 år til over 70.

Klubben har som en af 25 klubber i Danmark opnået DBU’s licens for sit arbejde med ungdommen, og dermed har klubben dansk fodbolds officielle kvalitetsstempel.

Code of Conduct

denne side kan du læse alt om de retningslinjer og den opførsel vi forventer af såvel spillere, trænere, forældre og tilskuere, når du repræsenterer B.93 på hjemme- eller udebane.

Her finder du B.93
Vi holder til og mødes på et af Københavns bedste idrætsanlæg ved Svanemøllen på Østerbro i København, hvor vi spiller hele året. HT-busser og S-tog holder næsten lige uden for døren.

Adressen er Ved Sporsløjfen 10, 2100 København Ø.

Divisionsfodbold Kvinder og Herrer
1. Kvinde- og 1. Herresenior spiller hjemmekampe på Østerbro Stadion ti minutters gang fra anlægget. Se alt om de to hold på b93prof.dk.

Kontoret
Se kontorets åbningstider.

Historie
B.93’s historie er nedfældet i mange detaljer og anekdoter online, skrevet og vedligeholdt af hof-historiker Palle “Banks” Jørgensen.