Back Op Foreningen har givet legater til tre unge B.93’ere.

 

Bonus-info er at foreningen har over 30 betalende medlemmer, som betaler 1000 kr i kontingent hver år – i 2018 udbetalte foreningen 30.000 i støtte.

Bestyrelsen består af Torben Klarskov (formand), Peter “OB” Jensen (næstformand), Palle Banks (kasserer) og Hans Hesselberg (suppleant) og er et godt eksempel på det sociale ansvar klubben tager – noget vi alle bør være stolte af.

Indmeldelse kan ske ved henvendelse til formanden Torben Klarskov på mail klarskov@b93.dk. Kontonummer er 3001-4589374487 og Mobile Pay på 21 14 14 93.

Læs her begrundelsen om tre udvalgte B.93’ere som B.93’s back-op forening har støttet hver med 2500 kr., og de to træneres udvalgte ord:

Henrik Surel udtaler

Anisa Saini er en fantastisk pige-spiller, der i hele sit børnefodbold-liv har spillet mest med drenge – både i klub og skole. Hun har en teknik, der gør de bedste drenge misundelige, og så elsker hun fodbold. Hun besidder desuden et sublimt spark, der sammen med hendes snævre driblinger, gør hende til en meget farlig spiller for ethvert pige-hold.

– Anisa er en pige, man skal holde øje med indenfor dansk kvindefodbold i fremtiden på lige fod med spillere vi kender i dag, som Nadia Nadim eller Pernille Harder. Anisa bor på Amager med sin familie, og tager næsten hver dag metro og tog til Svanemøllen for at træne og øve sig til at nå toppen.

Ala Mohammed udtaler

– Michael Dosso er en eksplosiv og hurtig fodboldspiller, som begår sig på holdets venstrekant som angriber. Han er holdets absolutte topscorer og er god for 10 plus mål for første halvsæson. En dreng med sindssyg stor energi og drive, som kan drive modspillerne til vanvid. Teknisk dygtig og kampafgørende, en spiller, som når tingene går hans vej, har et internationalt niveau.

– Det lyder voldsomt, men han er rigtig dygtig af en ung spiller at være, og en spiller, vi forventer os rigtig meget af i fremtiden på vores ungdomshold. Flere A-licens klubber har vist interesse. Men han passer rigtig godt ind i B.93 stilen, hvorfor vi vil nyde godt af ham en del år endnu.

– Mounir Jama Seeka er holdets bedste tekniker. En spiller som har en elegance i sit spil, som man skal lede længe efter i den bedste U14 række. I min optik top 5 spiller i hele U14 Øst 1. En spiller som startede på 3. holdet som U12 i B.93, og som gennem årene har nået et niveau, som har fået andre klubber til at kigge efter B.93 U14.

– Han er vanvittig forudseende og hans første touch er oftest på et niveau, som gør det umuligt at tage bolden fra ham. Hans bevægelser og forudseenhed gør, at han er sindssyg stærk i sine 1 mod 1 dueller. Mounir er både målscorer og kan lægge op til mål – med andre ord er han. kampafgørende.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra arkiv.