Klik billedet
Jørgen Bundgaard (26.09.1935 - 09.08.2016) Udskriv Email

9. august 2016
Jørgen Bundgaard er død
Den mangeårige leder og kendte skikkelse i klubben er desværre gået bort. Æret være hans minde.

Joergen_BundgaardJørgen Bundgaard, der var født 26. september 1935 er død her til morgen. Han blev således 80 år.

Den runde fødselsdag fejrede Bundgaard sidste efterår med en velbesøgt reception i restaurationen på ’Slottet’. Kort tid efter blev Bundgaard ramt af kræft, en sygdom han kæmpede imod et års tid.Bundgaard blev tilknyttet klubben for små 25 år siden. Han blev hentet ind af Henrik Lindholm, deres respektive ægtefæller Lis og Ulla er kusiner. Bundgaard blev en del af et nyoprettet erhvervsudvalg. Sidenhen har Bundgaard været klubbens førende sælger. Civilt var Bundgaard salgschef i den danske afdeling af Zippo-lighter. Bundgaard var en sælger, der ikke tog et nej for et nej. Altså den vedholdende sælger, den lidt irriterende type som er svær at slippe af med.

Da Medlemsbladet i 2002 blev genoplivet, i første omgang i form af et fodboldblad, på initiativ af Freddie Birtø, var det Bundgaard der sørgede for salg af annoncer, så bladet kunne udkomme uden udgifter for klubben. Hans gode salgsarbejde var medvirkende årsag til, at bladet stadig lever i fin form.

Bundgaard gjorde også en stor indsats som kasserer i klubbens bridgeafdeling, som desværre nu er i risiko for at lukke. Om Bundgaard, der var en ivrig ryger og coladrikker sagde man: ”Han kan sælge sand i Sahara - og Zippo-lightere i foreningen mod rygning”.

Bisættelsen finder sted onsdag den 17. august kl. 14:00 i Vedbæk Kirke, Enrumvej 30, 2950 Vedbæk.

Smørum, den 9. august 2016
Palle ’Banks’ Jørgensen

Foto: Torben Klarskov.

Skrevet af Klaus B. Johansen   
Antal hits: 715
Senest opdateret: 11 august 2016