Det afsluttende femte kapitel af Triers trolde runder smukt af med historien om hvordan holdet er tilbage, hvor det hører til, nemlig i den bedste U14 Liga Øst.

 

I første afsnit blev vi introduceret til det talentfulde hold, der tog mesterskabet i U13 Elite Øst hjem sæsonen før, og chefredaktør Mads Mazanti fortalte om artikelserien, der ville følge holdet det kommende år. I 2. afsnit er holdet godt i gang med forårsturneringen, da artiklen skrives. I 3. afsnit er der fokus på det sammenhold, som holdet viste i forbindelse med den ulyksalige nedrykning. I 4. afsnit følger vi holdet gennem turneringen i den næstbedste række, hvor holdet har vundet alle kampe (hvis man ser bort fra en skrivebordsafgørelse), og har vist de kan spille op mod de bedste hold i landet ved blandt andet ungdomsturneringerne Audi KB Cup og Crowne Plaza Elite Cup.

Og her i det afsluttende kapitel, der breder sig over side 38-40 i Medlemsbladet fra marts 2020, får vi indblik i vinteropstarten og en dagbog fra træningslejren i Tyrkiet.

P.S. Se frem til næste serie med Mads og Kims ny hold i det kommende Medlemsblad.

 

Triers trolde

 

Medlemsbladet mandsopdækker Kim Triers talentfulde U13-hold
af Mads Mazanti Jensen og Kim Trier Emanuelsen

Del 5: Tilbage til toppen

I medlemsbladet følger vi løbende Kim Triers talentfulde drengehold. Da vi sidst forlod troldene, var de godt gang med at skille al modstand ad i den næstbedste række, hvor DBUs alvidende administratorer havde placeret dem i sommer.

Efteråret sluttede med en sikker førsteplads i rækken til U14-drengene. Kun én kamp blev tabt, og det var egentlig ikke et nederlag, kun en administrativ DBU-bommert i forbindelse med registrering af holdkortet, der kostede et skrivebordsnederlag. Men det ændrede ikke på en suveræn førsteplads med 37 points for 14 kampe og en målscore på 49-10.

Til den kommende sæson er der sket det glædelige, at troldene atter bliver rykket op i den bedste række, U14 Liga Øst. Nu bliver modstanderne ikke længere hold som GVI og HIK, men Brøndby, FC København, Køge, Nordsjælland og Lyngby.

Kim Trier. Arkivfoto.

Desuden har vinteren budt på træningskampe med lige så kvalificeret modstand. Kim Trier fortæller:

– Over de seneste år har vi i lang tid har præsteret godt og fået de resultater, der skal bruges for, at det bliver interessant for de store klubber at møde os. Hvis man taber alle sine kampe, er det ikke sikkert, de gider at spille imod én. Men nu kunne jeg vælge og vrage, hvem vi skulle spille træningskampe imod. Jeg måtte sige nej til Midtjylland. Men vi mødte OB, Brøndby, FCK og Nordsjælland. De vil gerne matches med de bedste i Danmark, og vi er blandt de bedste.

Vinteren er også blevet brugt til at teste et par spillere fra andre klubber.

– I denne her fodboldverden rygtes det hurtigt, når man har et godt miljø. Og det har vi med Akademiet og andensalen. Det rygtes. Og så kommer spillerne. Vi behøver ikke at scoute, og det har vi heller ikke gjort. Det gør vi ikke i B.93. På en eller anden måde er det nemt at få spillerne. Vi har også sagt nej til rigtig mange henvendelser, fordi vi ved, at de ikke kan komme på det her hold. Så det er nye tider for Den Hvide Dame.

Desuden har holdet fået en sponsor, en lokal olievirksomhed ved navn Total. De har skænket tøjet, som spillerne er iført på holdbilledet.

Truppen består i øjeblikket af følgende spillere:

Målmænd
Frederik Helme og Gustav Andersen.

Forsvarere
William Bjarnø, Gilbert Hueg, Oliver Madsen, Kristoffer Lauridsen, Miguel Lauridsen, Max-Emil Rabenhorst, Luca Gude og Mikkel Finn.

Midtbane
Oskar Cotton, Markus Brammer, Marius Jørgensen, Sebastian Stefansen, Elias Buch Idrissi og Jakob Ullerichs.

Fløjspillere
Sebastian Karlsen og Yasin Belhadj.

Angribere
Malik Schumacher, Karl-Emil Plenborg og Rafik Darrar.

Træner
Kim Trier.

Assisterende træner
Kosma Zalewski.

Holdleder
Jesper Holm.

Dagbog fra Tyrkiet

Og så bød vinteren selvfølgelig på den efterhånden traditionelle træningstur til Tyrkiet. Den fandt sted i uge 7. Drengene havde selv tjent til holdkassen til turen ved at uddele brochurer fra lokale ejendomsmæglere.

Målsætningerne for turen var noget anderledes end sidste år, hvor det handlede om at lære at spille 11-mandsfodbold. I år var nøgleordene sammenhold og arbejde med det offensive spil og drengenes mentalitet. Desuden var det af stor betydning, at der på træningslejren var en hel bane til rådighed, så drengene havde væsentligt mere plads at boltre sig på end på vort eget anlægs altid velbesøgte kunstgræs.

Hér følger et uddrag af Kim Triers dagbog fra turen.

Lørdag
Med en flyvetid fra København kl. 19.35 og to timers tidsforskel var vi på hotellet kl. ca. 2.00 natten til lørdag. Vi var alle lidt trætte her om lørdagen. Vi brugte dagen på at gå en tur på hotellet og vise U13 rundt, da det var deres første gang hernede. Efter frokost tog vi bussen ud til hotellets fodboldanlæg til dagens træning. Vi prøvede en del nye ting i år, og opvarmningen foregik i bare tæer. Det tvang spillerne til at tænke over deres måde at behandle bolden på, så det ikke gør ondt – noget, som skærper deres teknik og omhyggelighed med bolden.

Efter 1½ time på fuld bane (sker aldrig derhjemme) var vi klar til at komme tilbage på hotellet til varmt bad og afslapning, aftensmad og hygge. Alle os trænere/ledere mødtes hver aften og rundede dagen af. Vi var i alt 15 stk. fra hele Akademiet, fra U13 til U19.

Søndag
Stod den på to træningspas, et om morgenen og et om eftermiddagen. Første dag, hvor vi rigtig kunne arbejde dybt med vores offensive spillestil. Efter frokost så vi video af vores sidste kamp mod OB. Vi gik helt ned i detaljerne med vores spillestil, så vi til eftermiddagstræningen var forberedte på, hvordan vi skulle arbejde med detaljerne i vores spil og træning.

Mandag
Var det kampdag. Vi havde træning ved hotellet om formiddagen, hvor der var fokus på glæde og vores fase 2 og 3. Frokost og taktikmøde på vores fællesrum inden vi tog bussen ud til vores træningsbane, hvor vi skulle spille. Der var høj sol og 15-16 grader. Og vi kom ud til en helt nyvandet, super lækker bane, som vi ikke har mange af i København. I Tyrkiet var der altid linjedommere. Vi skulle møde et østrigsk hold. Og var helt klar! Østrigerne var ret dårlige, så vi slog dem nemt 7-1. Men det var tydeligt at se alt det, vi træner i vores spil.

Tirsdag
Stod den på teamdag, hvor hvert værelse skulle dyste i fire små spil på hotellet. Strandfodbold, overligger, fodtennis og skydning med luftgevær. En virkelig sjov dag. Efter frokost blev der slappet af, og sen eftermiddag havde vi endnu en træning.

Onsdag
Stod den på to træningspas og en masse afslapning. Vi trænede tidligt kl. 9.00 og igen kl. 16.30, to meget koncentrerede pas, hvor vi arbejdede i dybden med vores offensive spil. Om aften holdt U19 et oplæg om vores forsvarsspil. Der deltog alle fra U13-19, og der blev snakket meget fodbold og kigget video. Der blev gået helt ned i alle små detaljer i måden, vi forsvarer os på. Lige fra fodstilling til hvornår, bagkæden skal falde. En rigtige god måde at inddrage alle på.

Torsdag
Var det igen kampdag. Vi mødte Altinordo, et meget anerkendt tyrkisk akademi, som ligger oppe ved Izmir, så de havde kørt 600 km. For at møde os. Det var en kamp, hvor vi virkelig blev presset sportsligt. De var ikke særlig store fysisk, men voldsomt gode på bolden, og meget afklarede i deres spillestil. Vi spillede ikke den bedste kamp og tabte 2-4, men hvis vi havde ramt vores normale niveau, kunne vi have vundet sådan en kamp. Men en rigtig god kamp for os, som vi kunne arbejde ud fra de næste par uger.

Fredag
Var dagen, hvor vi skulle rejse hjem. Vi skulle flyve hjem kl. 16.00, så vi fik planlagt en træning med U13 ved hotellet fra 9 til 10. Vi havde det sjovt og arbejdede lidt med vores offensive spil. Derefter holdt vi et par spillersamtaler og spiste den sidste frokost, inden vi tog bussen til lufthavnen. Og bum, så sluttede endnu en super træningslejr, hvor vi fik en masse godt med hjem. Det er tydeligt, at truppen har taget en masse til sig i både træning og kamp. En uge efter træningslejren spillede vi en træningskamp mod Brøndby, Danmarks bedste hold, og vandt 5-0 ude hos dem. Vi begynder at se klar ud til vores sidste sæson i Elite Øst med mig som træner for vores fantastiske årgang 06.

Topfoto af truppen af Forældregruppen.