Det er med stor beklagelse, at vi har modtaget Rasmus’ opsigelse, da han har takket ja til en nyoprettet stilling i FCK for at udvikle børnefodbolden i FCK’s klubnetværk.

Rasmus har i sine to år i B.93 været med til at fokusere på børnefodbolden, og i dag oplever vi en udvikling af vores børnemiljø, hvor vi kan se, at læringsniveauet er markant forbedret, og vores mange børnemedlemmer er langt mere tilfredse.

For nylig har vi også givet Rasmus ansvaret for vores ungdomsafdeling uden for akademierne, og tilsammen udgør de en betydelig del af vores medlemsbase i klubben.

Denne stilling og det faktum, at Rasmus blev far ved nytår, betyder, at hverdagen i B.93 og rollen som nybagt far ikke altid er helt forenelige, da både dagtimer og aftentimer kræver hans opmærksomhed.

Vi ville meget gerne have set Rasmus fortsætte og bidrage til at føre udviklingen endnu længere, men vi har accepteret hans valg og siger “på gensyn” i stedet for farvel, da vi håber, at vi på et tidspunkt i fremtiden igen kan få Rasmus tilknyttet vores klub.

Rasmus udtaler selv

– Det er med stor vemod, at jeg siger farvel for denne gang i B.93. Alle de skønne medlemmer og ansatte har gjort det utrolig svært at træffe beslutningen om at gå videre.

– Jeg ser tilbage på en fantastisk rejse, især med børneafdelingen, hvor vi sammen har formået at løfte både medlemstallet og kvaliteten. Det er noget, jeg altid vil se tilbage på med stolthed.

– I B.93 har jeg mødt venner for livet, og klubben har fået en plads i mit hjerte.

– Jeg vil gerne takke alle dem, der har troet på mit team og mig! Uden jer havde vi aldrig haft succes. Pas godt på Mads Hammersholt Dunker og Christian Slot, da de er to af de dygtigste medarbejdere inden for børnefodbold.

Vi ønsker Rasmus al mulig lykke og held i hans nye job, som han starter efter sommerferien.

Rasmus har sidste arbejdsdag i B.93 fredag 30. juni.

Venlig hilsen
Fodboldbestyrelsen