Klubben har med stolthed nydt, at vores 1. divisionskvinder har en meget succesfuld sæson, som netop er kronet med kvalifikation til forårets oprykningsspil til 3F Ligaen. Presse- og kommunikationschef Claus Vandborg har indhentet udtalelser fra to af holdets mest markante skikkelser.

Spillende assistenttræner og topscorer, Mette Perthu-Hansen

“Vi gik på banen med en viden om at 3 point ville sikre os at komme i kval-spillet, som vi kun har turde drømme om!

Vi har overrasket alle det seneste halvandet år, med så meget succes – og i går var endnu et bevis på at man kan hvad man vil, med det rette setup, ydmyghed og respekt kan man realisere drømme! Og B.93’s kvinder er på et eventyr, som meget få formår at opnå på så kort tid!

Denne sæson som oprykkerhold i 1. division er gået over alt forventning. Måske netop grundet så lidt forventningspres og tiltro til at vores eget spil nok skulle føre os fremad, har gjort at vi nu er rykket helt til tops uden at stile efter det.

Vi er på vej fremad, men vi bibeholder begge fødder på jorden, selvom der er fart på lige nu og det hele lover godt.

Cheftræner Rasmus Skovby

“Vi var ret overlegne igår , og det var ikke til at se på mine spillere, at der var meget på spil. Vi sad tungt på kampen allerede fra første fløjt, og specielt i 1. halvleg dominerer vi og presser FC Damsø langt tilbage. Vi vinder kampen 4-0 og har dermed kvalificeret os til kvalifikations rækken til 3F Ligaen. En imponerende præstation af et oprykker hold. Det er vi alle meget stolte af.”

Vi gik spændt ind til indeværende sæson. Vi havde en forventning og formodning om, at vi sagtens kunne være med på dette niveau, og vi fik sat nogle gode målsætninger på holdet om at være konkurrencedygtige i alle kampe samt opleve en udvikling som sæsonen skred frem.

Alle vores mål er blevet indfriet til fulde, og jeg har kun lovord tilovers for mine spillere. Vi har til trods for vores position som oprykker været spilstyrende og dominerende i stort set alle kampe vi har stillet op i. Vi er på intet tidspunkt gået på kompromis med vores spillestil, og har leveret et fint udtryk som vi har været stolte af.

Spillerne har udvist stort mod og virkelig meget format, hvilket jeg tilskriver en stor del af æren for succesen. Oprykningen til kvalifikationsspillet må siges at være en lille overraskelse, men det er meget fortjent, da hele truppen virkelig har knoklet på til træning og ikke mindst i kampene. Derfor glæder det mig at vi høster frugterne af vores hårde arbejde nu.”

Nyd stillingen i rækken.
Mød spillere, trænere, ledere og sponsorer på 1. Kvindesenior.

Foto: Mark Bernquist.