Vælg en side

1. Kvindesenior

 

Vores bedste kvindeseniorhold spillede i efteråret 2017 i 1. division. Vores mål var at etablere os i den bedste halvdel af 1. division med et ambitiøst hold, der består af en god blanding af unge talentfulde spillere og mere erfarne spillere.

Efter en flot indsats, 30 point og en målscore på 34-15 endte B.93 på en sikker andenplads i rækken og dermed en plads i oprykningsspillet til 3F Ligaen i foråret 2018.

Læs mere om holdets ambitioner her

Holdet er åbent for alle piger/kvinder fra årgang 98 eller ældre, der har lyst til at være med på rejsen op gennem rækkerne, og som ud over seriøs træning også lægger vægt på det sociale sammenhold.

Truppen træner tre gange om ugen – mandag, onsdag og torsdag.

Holdet har eget omklædningsrum, adgang til styrkerum, træningstøj, tøjvask, egen styrketræner, fysioterapeut og kvindelig massør tilknyttet holdet.

Unge og ambitiøse seniorspillere, der har talent og går med en drøm om at være med til at spille i den bedste del af dansk kvindefodbold, kan få mulighed for træne op til fire gange om ugen, og der er adgang til specifiktræning.

Kontakt trænerteamet, hvis du vil til prøvetræning hos os: Cheftræner Rasmus Skovby, skovby9@hotmail.com, tlf. 2679 5446.

Følg B.93 Kvinde- og pigefodbold på Facebooksiden B.93 Pigefodbold

Spillertruppen

Herunder finder du truppen. Tryk på spillerens foto for at se en yderligere spillerprofil.

Målmænd

Forsvar

 

Midtbane

 

Angreb

 

Trænerteam

 

Ledelsen

 

Sponsorer

 
Føtex
Sehested Group
Actio Consulting
EVT Engelgaar VVS Teknik
KEO Ståldesign
Poly-Cap Isolering
Sluktørsten.dk