Årgang 07 stormer frem.

 

I klubbens medlemsblad har vi i de seneste par år fulgt træner Kim Trier og hans årgang 06-drengehold i serien ”Triers trolde”. I sommer blev 06-årgangen rykket op som U15-drenge og fik Christian Piltoft som træner. Nu følger vi dem i medlemsbladet under overskriften ”Piltofts pirater”.

Kim Trier er nu træner for årgang 07. Og eftersom denne årgang er mindst lige så spændende som 06-årgangen, ønsker vi også at bringe noget om dem her på hjemmesiden.

Triers tornadoer. Fotograf ukendt.

Årgang 07 spiller i U14 drenge liga 2, pulje 1. Det er den næstbedste række for deres årgang. Blandt andre Hvidovre, Næstved, AB og Helsingør er at finde i denne række.

Om optakten til sæsonen fortæller Trier:

– Efter sommerferien bestod truppen af 23 spillere plus tre prøvespillere, to fra Brøndby og en fra KB (FC Københavns ungdomsafdeling), altså i alt 26 spillere. Det var alt for mange.

– Truppen skulle skæres ned til 20 spillere. 18 markspillere plus to målmænd. Det var hårdt. Vi skar altså seks spillere fra i løbet af 14 dage. Plus en såkaldt futurespiller fra årgang 06, som lykkedes med at spille sig op i vores 06-trup. Så nu er vi faktisk kun 19, hvilket er godt.

– Blandt de 19 er der tre forstærkninger, som er blandt vores fem bedste spillere. Det skabte ro i truppen, at spillerne vidste, at de var blandt de 19 spillere, vi arbejder med frem til jul.

Og hvordan har efterårssæsonen så formet sig?

– Den har været god for os. Vi har lykkedes virkelig godt med vores spil. Vi begyndte at vinde nogle kampe. Truppen fik virkelig meget selvtillid, og vi har trænet sindssygt godt i de sidste tre måneder.

– Nu er turneringen slut. Vi har vundet ti ud af ti ligakampe og tre ud af tre pokalkampe. Så vi gik igennem ligaen med lutter sejre og er avanceret i pokalturneringen, hvor vi skal møde KB.

Hvordan synes du, truppen er i forhold til den, du havde før? Jeg tænker ikke så meget spillemæssigt, men mere i forhold til kammeratskabet …

– Der minder de virkelig meget om hinanden. Det er to meget harmoniske trupper, som er gode venner. Det er noget af det, der er vores styrke her i 93. Den gode harmoni, den gode stemning mellem spillerne.

Hvordan har de håndteret de skærpede restriktioner, der kom her i efteråret?

– Restriktionerne gjaldt kun spillere over 21 år. Vi har kunnet træne fuldstændig som normalt. Heldigvis. Men vi kan ikke bruge omklædningsrummene i klubben. Det kan jeg mærke på mine spillere, at vi mangler. Jeg kan mærke, at vi er nødt til at lade dem snakke af, inden vi træner. Og også lidt under træningen.

– Vi må være lidt tålmodige med, at de simpelt hen har brug for at tale med hinanden. Og når vi er til udekampe, har vi været nødt til at mødes her i klubben, klæde om og tage ud til klubberne. Vi må ikke bruge omklædningsrummene nogle steder, hvor vi kommer hen. Og efter at tallene i Danmark er steget igen, må vi ikke bobletræne med nogen.

– Det vil sige: Vi må f.eks. ikke sende spillere op til forløb i FC Nordsjælland. Vi skal holde os til vores egen gruppe. For at matche nogle af de bedste spillere har vi sendt to spillere fast op på U15, så de er en del af deres gruppe, og vi har fået to fra U13.

Nu ser I frem imod en kamp mod KB. Hvad kan vi egentlig forvente af sådan en kamp?

– Jeg har hørt, at KB har Danmarks bedste trup i den årgang. Men vi spiller jo her på ”Den hvide dame”, så vi kommer til at dø med støvlerne på.

Pokalkampen mod KB spilles 5. december klokken 14 på Svanemølleanlægget.

Topfoto: Morten Mejnecke.