B.93 laver ændringer på besætningen i ungdomsafdelingen.

 

Som en del af den fortsatte forbedring af vores Akademi, er der indgået aftale med Ala Mohammed, der er blevet forfremmet til ungdomsudviklingstræner på halv tid.

I den nye stilling vil Ala have det overordnede ansvar for udviklingen af miljøet på U12-U15, ligesom han vil stå i spidsen for et nyetableret rekrutteringsudvalg, der skal sikre at vores strategier omkring rekrutteringer ud og ind overholdes og udvikles.

Som ny U15-træner erstattes Ala af Christian Piltoft, der hidtil har været assistent for U19 Division holdet.

Vi bad talentchef Martin Jensen (foto) og Ala Mohammed om at udtale sig.

Talentchef Martin Jensen

– Det er med stor glæde, at vi har fået mulighed for at forfremme en loyal træner, der har B.93 i blodet og ledererfaring fra sit civile liv. Jeg er sikker på det vil blive en stor opgradering i vores T+ sektion at have en dedikeret leder som Ala på og udenfor banen.

– Vi har fulgt vores strategi og rykket igennem på miljøet på de ældste årgange det seneste år, og med ansættelsen af Ala er vi klar til at give T+ segmentet et tilsvarende ryk fremad.

Ala Mohammed

Ala Mohammed

– Da Martin ringede, tænkte jeg, det måske lige var en drøftelse omkring et par spillere, så det kunne jeg tage over en hurtig snak, men da han lige rømmede stemmen en gang eller to, kunne jeg godt høre det var noget andet vi skulle tale om.

– Jeg fik lige lov til at sunde mig i Østrig (stævne med U14, webred,) med en jobbeskrivelse og kontrakt i lommen. Der var egentlig ikke meget at tænke over.

– Det potentiale som klubben er i besiddelse af og de talenter som bevæger sig i vores træningsmiljø, det alene sælger sig selv. Så kan man lægge historie og traditioner oveni.

– Det er ikke et tilbud man skal tænke over flere gange. Jeg er selvfølgelig ovenud stolt at have fået tilbudt stillingen, men der ligger hårdt arbejde forude.

– Klubbens ambitioner rækker efter meget mere end seneste licens tildeling, og her håber jeg, at jeg kan bidrage med min viden og erfaring, således jeg sammen med resten af den sportslige sektor kan føre B.93 op til det næste niveau.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos fra arkiv.