B.93 modtager en flot 18. plads i DBU’s nye licenssystem.

 

Ved gårsdagens licenstildeling blev B.93 nr. 18 på landsplan, hvilket bl.a. sikrer klubben endnu et år i den landsdækkende U17 Division og U19 Division. Klubben er samtidig nr. 6 på Sjælland, og det næstbedste akademi i København.

I skrivende stund ligger alle hold fra U13 til U15 nr. 3 i den bedste række på Sjælland, mens U17-holdet og U19-holdet ligger hhv. nr. 3 og nr. 6 i Divisionen. Klubben har også i dag modtaget licens til U18 DM på pigesiden, så Akademiet er repræsenteret hele vejen rundt på både drenge og pige siden.

Martin Jensen.

Talentchef Martin Jensen udtaler

– Det er en god dag for B.93, og en stor anerkendelse af det store arbejde der er blevet lagt i klubben det seneste års tid.

– Vi er kommet langt, hvilket vi kan se til daglig på træningsbanen, men vi er selvfølgelig rigtig glade og stolte over at DBU også anerkender dette.

Bestyrelsesmedlem Ole Ringheim udtaler

– Vores nye akademistruktur startede i september 2018, og vi er både taknemmelige og imponerede af vore trænere og den sportslige ledelse over, hvor langt vi har nået siden også i forhold til en allerede velfungerende afdeling.

– Vi har allerede tidligere i år adresseret flere af de udviklingsmuligheder som DBU påpeget, og vi har en klar målsætning med at forsætte vores rejse mod flere stjerner. B.93 er spillernes klub, og vi er til for at støtte dem.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra arkiv.