B.93 sender et stærkt signal og har ansat 31-årige Christian Slot som træner.

Det faktum at B.93 nu kan ansætte vores tredje mand på fuldtid i Børneafdelingen, er endnu et skridt i den rigtige retning. Det ser godt ud for vores yngste talenter, som dermed har en meget stærk trænerbesætning.

Rent praktisk betyder det at vi over en periode frem til sommer trækker Mads Petersen ud af Mikroafdelingen. Mads skal fremover være ansvarlig for vores udviklingshold (U8-U11) ved at opbygge en sund og stabil pigeafdeling på børnesiden.

Vi fik en udtalelse fra klubbens nye træner og den overordnede ansvarlige for U2-U11 fodbolden i B.93 Rasmus Broberg Jespersen.

Rasmus Broberg Jespersen udtaler

– Fra 1. marts har vi ansat Christian Slot som kommer fra Vanløse IF, hvor han har tilegnet sig stor erfaring inden for klubledelse.

– Christian har også tidligere været ansat i KB hvor han har arbejdet med deres mikrosegment.

– Det har været vigtigt for os at den næste medarbejder vi skulle have ind havde erfaring med mikrofodbold, da vi som klub ser det som en vigtig del af vores strategi at give børn så god træning som muligt i en tidlig alder.

– Her kommer Christian til at spille en stor rolle i forthold til at løfte hele vores mikrosegment yderligere.

– Jeg er utrolig stolt over Christians ansættelse og er overbevist om at det vil gavne hele B.93.

Christian Slot udtaler

– Jeg har siden 2015 arbejdet med børne- og mikrospillere, og har oparbejdet en stor kompetence i dette segment.

– Jeg brænder for børnefodbolden og glæder mig til at træde ind i en organisation, der prioriterer de yngste fodboldspillere.

Bonusinfo

Rasmus Broberg Jespersen
Da B.93 ansatte Rasmus som ny Børneudviklingstræner, kom han fra en tilsvarende stilling gennem de seneste tre år i FC København. Rasmus startede lige efter sommerpausen i B.93, og regnes som en af de mest vidende om den yngste aldersgruppe i miljøet.

Mads Petersen
Mads kommer fra Brøndby IF, hvor han har arbejdet i moderklubben, som TOP-Center træner i Brøndby Masterclass og i sin sidste periode som træner i Brøndby U-Talent. Han er uddannet pædagog med speciale i Idræt og Bevægelse.

Christian Slot
Christian er en meget anerkendt træner og har tidligere været i KB og Vanløse. Det er i sidstnævnte klub, at B.93 nu henter 31-årige Christian til at forstærke klubbens trænerbesætning yderligere.

Få overblikket over børneholdene i Drengeafdelingen. Find børnehold i Pigeafdelingen. Se alle ansatte i B.93.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.