B.93 har gjort endnu et scoop til den yngste fodboldafdeling.

Klubben har ansat Mads Petersen som ansvarlig for mikroafdelingen (U3 til U7). Mads kommer fra Brøndby IF, hvor han har arbejdet i moderklubben, som TOP-Center træner i Brøndby Masterclass og i sin sidste periode som træner i Brøndby U-talent.

Vi fik en udtalelse fra vores nye Børneudviklingstræner Rasmus Broberg Jespersen, samt et miniinterview med hovedpersonen selv.

Rasmus Broberg Jespersen

– Jeg er utrolig glad for at B.93 kan ansætte endnu en medarbejder i børnefodbolden.

– Mads har en god profil med sin uddannelse og erfaring fra Brøndby. Jeg er sikker på at med ansættelsen af Mads kan vi yderligere løfte det gode fundament som allerede eksisterer.

Og tre hurtige spørgsmål til hovedpersonen.

Mads Petersen

Hvorfor valgte du at komme til B.93?

– Først og fremmest er jeg rigtig beæret over, at have fået mulighed for at være en del af børnefodbolden i B.93.

– Jeg kan mærke at B.93 vil give børnefodbolden et yderligere løft, hvilket kan konsolidere vores status som en klub, hvor træningsmiljøet og værdisættet er bredt anerkendt af fodboldtrænere og ledere rundt omkring i landet.

Hvad kan du fortælle om dig selv – som person og træner? 

– Jeg er en person, der gerne vil udfordre mig selv i dagligdagen, så jeg øger sandsynligheden for at lære og udvikle mig i en positiv retning.

– Desuden er jeg optaget af at udvikle mennesker. Derfor stræber jeg efter at give børnene de bedste forudsætninger for at trives og lære. Dette skulle gerne udmønte sig i et fodboldmiljø, hvor spillerne danner sunde sociale relationer og er motiverede for at lære fodboldspillet.

Hvad har du af forhåbninger og ambitioner for B.93 og dig selv?

– I samarbejde med børneudviklingstræner Rasmus Broberg Jespersen, har vi en ambition om at vi udvikler et træningsmiljø, hvor vi sætter den enkelte spillers udvikling i centrum.

– Derudover er det vores ambition at vi kan skabe et fundament, hvor vi motiverer flere børn til at gå til fodbold i københavnsområdet.

– Det er også vores ambition at skabe et tættere forhold mellem forældre og trænere, så vi sammen kan sørge for at give børnene den bedst mulige oplevelse, både fodboldfagligt og socialt.

Bonusinfo

  • Mads Petersen er 26 år
  • Han er uddannet pædagog med speciale i idræt og bevægelse
  • Før sin ankomst til B.93 har han været børnefodboldtræner i Brøndby IF.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto og de to portrætter er alle taget af Claus Vandborg.