Vælg en side

Camp

B.93 Football Camp i uge 27, 2019

 

Vi har nu tilmeldingslinket klar til den fedeste sommer fodboldcamp. Vi glæder os til at byde dig velkommen til et masser af gode fodboldleg stunder i solen på Svanemølleanlægget.

Vi har i klubben knoklet ekstra hårdt for at gøre konceptet mere unikt og spændende for vores deltagere, så du i år kan opleve et helt nyt format med blandt andet stævner i flere fodbold skill’s, fodtennis og panna konkurrencer med præmier til alle deltagerne!

Vi arbejder også på at få besøg af nogle virkelig dygtige fodboldspillere blandt både herre og kvinder på højeste niveau i fodbold Danmark, men vi afslører ikke for meget endnu da detaljerne skal helt på plads.

Sæt uge 27 af nu til en helt ny spændende og meget lærerig oplevelse som vil mætte ethvert fodbold hjerte, give jer den bedste start på sommeren og holde dig i form til sæsonstart senere hen!

Vi glæder os til at se dig fra mandag 1. juli til fredag 5. juli 2019. Det er mellem kl. 9-15 hver dag.

 

Pris

Camp’en koster 1.750 kr. og inkluderer spilletøj (trøje, bukser og sokker), god mad og frugt fra B.93’s café.

 

Tilmelding

Tilmelding sker via dette holdsport.dk link eller ved at trykke på knappen herunder. Vælg størrelse på trøje, bukser og strømper og tilmeld dit barn / dine børn og deres venner nu.

 

B.93 TV med lederne af sommer camp’en

Se interviewet med lederne af sommer camp’en, børnechef Patrick Glikmann og klubchef Pernille Marcussen.

Har du spørgsmål?

Hvis du har praktiske spørgsmål i forbindelse med din tilmelding eller afviklingen af camp’en, så kan du kontakte Jesper Nielsen.

 

Fodboldleg med nye venner og dygtige trænere

Her er et par glade fotos fra vores tidligere camps på Svanemølleanlægget. Glæd dig!