Claus Brandt Jakobsen stopper efter mange gode år i klubben.

En af de mest afholdte trænere i B.93’s ungdomsafdeling, Claus Brandt Jakobsen, har valgt at trække sig efter mere end ti års forbilledligt lederarbejde.

Claus Brandt, letgenkendelig med et fuldskæg næsten lige så stort som engagementet og hjertet for klubben, har i alle årene været holdleder eller træner for en eller flere af de tre årgange, han har været tilknyttet – i perioder endda i funktioner for alle tre årgange på samme tid!

Bestemt ikke altid nemme opgaver, når der også var en struktur og en økonomi at tage hensyn til. Men Claus har trods de svære vilkår altid haft en beundringsværdig positiv og konstruktiv tilgang til opgaverne.

Claus, der til daglig er skolelærer og tillidsvalgt i Danmarks og Københavns Lærerforeninger, fik yderst fortjent tildelt Børge Strøyer Christensens Mindelegat i 2017 på 1.893 kroner for sit på alle måder fornemme arbejde for vores ungdomsafdeling.

Han er højt skattet af de mange børn og unge, der har været under hans vinger. To af hans tidligere spillere, Nathan og Danish fra årgang 2008, udtaler:

– Vi har alt at takke dig for i forhold til vores tid i klubben. Uden dig er det slet ikke sikkert at vi havde spillet mere.

På vegne af Børneledelsen i klubben siger Mads Petersen:

– Claus har været i klubben i 10½ år, og har selv opgjort sit timeantal til over 10.000 træningstimer. Og det var endda for nogle år siden.

– Den glæde og trivsel Claus har skabt omkring mange unge spillere i B.93 er helt unikt og noget vi som klub altid vil være taknemmelige for.

Som afskedsgaver fik Claus:

  • Kop med B.93-logo til al den kaffe, man skal drikke som hårdtarbejdende lærer
  • Gavekort til Madklubben til lidt kvalitetstid med konen
  • Spillertrøje i nyeste udgave.

Tusind tak for mange gode år, Claus. Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Claus Brandt Jakobsen blev portrætteret som ugens 93’er 28. august 2017.

Topfoto af Claus Brandt Jakobsen flankeret af Mads Petersen, Nathan og Danish fra årgang 2008: B.93.