Vi er meget glade for at byde den tidligere angriber velkommen tilbage på Svanemølleanlægget. Nu i en rolle som cheftræner for U17 A holdet.

Klubbens nye talentchef Philip Ødegaard Hansen begynder som bekendt officielt 1. juli 2023, men han er tyvstartet lidt med denne aldeles fremragende signing til Akademiets trænerstab. En tidligere B.93’er tilbage i folden. Det kan vi alle lide at se.

Talentchef Philip Ødegaard Hansen udtaler

– Vi har de sidste par uger arbejdet på at finde den rigtige erstatning for Mathias Thomsen, som desværre stopper som U17 cheftræner.

– Vi har fundet en fuldgod erstatning i Olcay Senoglu, som vi er ekstremt glade for at kunne præsentere som den nye mand i spidsen for U17 A holdet.

– Olcay er tidligere 93’er, så han har allerede klubbens værdier og spillemæssige koncept inden under huden.

– Herudover er vi sikre på at Olcay besidder de faglige kvaliteter, der kan være med til at udvikle de kommende U17 spillere og bidrage til yderligere udvikling af Akademiet for drengespillere i klubben.

Tre hurtige til Olcay Şenoglu

Hvad tiltrak dig særligt ved jobbet?

– Efter 2,5 gode år i FB føler jeg mig klar til at tage næste skridt i min trænerkarriere.

– Det miljø og de rammer som B.93 kan tilbyde, er enormt tiltrækkende: Et miljø som oser af fodbold og hvor der er rig mulighed for sparring og udvikling.

Hvad kendetegner B.93 for dig?

– Talent, et godt fællesskab, en klub i udvikling, Nicolas Nielsen og Østerbro Stadion.

Hvordan er det at være tilbage i klubben som træner, hvor du har haft stor succes som spiller?

– Det er dejligt at være tilbage i klubben, men også at være tilbage omkring elitemiljøet.

– Jeg har selv, for mange år siden, spillet på klubbens U17 hold, blandt andet sammen med Emil Dyre Nielsen, hvor det efterfølgende er blevet til en masse kampe for klubbens 1. hold.

– Med min nye rolle ser jeg frem til at bidrage positivt til klubbens talentudvikling, så vi fortsat får en masse unge talenter op på vores 1. divisionshold.

Olcay har senest været cheftræner for FB’s 1. Herresenior, som han flot har ført til 2. pladsen i Københavnsserien. Se også dette interview af Valdemar Jensen med Olcay fra 8. november 2015.

Fotos af Olcay i B.93 trøjen

Vi har været i Christian Midtgaards arkiver og fundet to fotos af Olcay Senoglu, som vi husker ham. Målsøgende og med et knaldhårdt venstreben.

Fra en kamp mod Holbæk på Østerbro Stadion med det klassiske Sesam Låse logo på brystet. Foto: Christian Midtgaard.

 

Som vi kender Olcay. Venstrekanonen har taget sigte i en kamp mod Nykøbing FC. Foto: Christian Midtgaard.

Topfoto af Olcay Senoglu til venstre Philip Ødegaard Hansen til højre: Jesper Nielsen.