U17 B+ kæmpede forgæves imod overmagten fredag aften i Tingbjerg.

Der var dømt finale, da vores talentfulde hold, mødte Brønshøj ude fredag aften. Se flere fotos fra kampen på facebook.com/b1893.

Vi gav ordet til træner Fritz Niko Busch

– Efter en flot sæson hvor vores dygtige drenge havde ligget lige i hælene på Brønshøj BoldkluB, skulle det hele afgøres i et drama på Tingbjerg Ground fredag aften.

– Der var stor fremmøde til kampen, da Brønshøj kunne klare sig med uafgjort for at blive mestre og rykke op.

Fight på midtbanen. Foto: Thomas Løser.

– Der var altså kun et point imellem os og dem og en helt lige målscore. Så det var de to rigtige hold, der mødtes denne fredag aften til en merskabsfinale.

– Desværre udnyttede vi ikke et par store muligheder i kampens første 20 minutter og fik derfor aldrig rigtigt rystet Hvepsene.

– Der var mange flotte individuelle præstationer, der viste klassen på de to hold, men Brønshøj var et niveau bedre og især i forhold til deres forståelse for hinanden denne aften.

Brønshøj trak det længste strå i en velbesøgt mesterskabskamp på Tingbjerg Ground. Foto: Thomas Løser.

– De endte med at vinde kampen fuldt fortjent med 4-1. Dog lyver tallene lidt, da det var en meget lige og velspillet kamp, men hvor BB var klart bedre til at udnytte deres chancer i kampen.

– Stort tillykke til Brønshøj Boldklub og tak for en god og spændende sæson fra vores U17 B+. VI var med helt fremme til det sidste, slutter Fritz Niko Busch.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto: Thomas Løser.