1. Herresenior har på Østerbro Stadion et brag af en fest mod Bk. Frem stort set samtidig, men fredag aften kl. 18.00 er der også kick-off til årets vigtigste kamp i U17 Mesterrækken.

 

I Tingbjerg Idrætspark vores dygtige U17 2 hold fra Mesterrækken nemlig den sidste og afgørende kamp om mesterskabet mod rækkens nr. 1 Brønshøj.

Efter holdet mandag aften slog et stærkt Vanløse mandskab med 3-2 hjemme på eget kunstgræs, har vi givet os selv muligheden for at hente førerholdet på udebane i den sidste runde.

Det skal og vil ikke gå stille få sig. Holdet og træner Fritz Niko Busch håber på en masse support fra B.93, da vi ved med sikkerhed, at der i Brønshøj er bagt op til en fest hos dem.

Den fest skal vi selvfølgelig deltage i. Dog skulle vi gerne stjæle pokalen til sidst, selvom det bliver utrolig svært.

U17 B+ med træner Fritz Niko Busch og drengene har udviklet sig meget fornemt på og udenfor banen. Holdet er i dag en stor og meget kompetent trup på 35 drenge, der repræsenterer klubben på fornemste vis i U17 Mester og U17 Række 2. Se listen over alle drengeungdomshold, webred.

Så hvis du har tid og mulighed, så må du meget gerne støtte holdet i Tingbjerg på fredag aften. Der er kick-off kl. 18.00.

B.93 TV: Kamp teaser


Topfoto: Theis Elkjær.