Der er mange grunde til at være glad for at være B.93’er. En af dem fandt sted i weekenden, hvor dynamiske ungdomsledere i B.93 for fjerde gang afholdt Unik Bolig Cup.

Men lad os lige glædes over det fine dobbelt-arrangement på Østerbro Stadion lørdag, hvor både herrer og kvinder sluttede flot af og vi gik faktisk fra en situation i begge kampe, hvor der blev hevet point hjem til B.93 til sidst.

Tillykke til herreholdet med en fabelagtig slutspurt og sejr på 2-1 på mål af Holm og Dyre og ditto slutspurt for kvindeholdet, som fik fortjent point, da Mulle (i visse kredse kendt som Camille Brandt Andersen) udlignede. Tillykke til begge hold, og tak for god underholdning.

Underholdning var der også på banerne, da man søndag sluttede det store ungdomsstævne på B.93, hvor en snak med stævnets leder, nemlig 42- årige Casper Wulff, afslørede at man havde ca 100 tilmeldte hold i denne omgang, den fjerde af slagen. Første gang man startede på Unik Bolig Cup, var man et sted mellem 60 og 70 hold. Casper fortalte at lørdagen forløb perfekt , kun med en kamp på banerne, som ikke havde noget med stævnet at gøre – da U 18 DM -piger tabte til stærke Fortuna Hjørring 0-3, men 93-pigerne gjorde en god indsats.

Der desværre ikke var nogen pigehold med i denne omgang til stævnet, men der var en fantastisk stemning, hvor en masse ivrige fodboldspillere (og forældre) prydede vores dejlige anlæg – umuligt ikke at blive grebet af den skønne atmosfære.

Casper sluttede snakken af med at nævne at skulle nogen få lyst til at hjælpe fremadrettet, skulle de være meget velkomne, og benyttede lejligheden til at sige tak for en stor indsats til de utrættelige Morten Hemmingsen, Niels Møller og den kyndige grillmester (som var tilfreds med at blive benævnt således).


Foto: Torben Klarskov.


Foto: Torben Klarskov.

Skrevet af Claus Vandborg.