Fremtidens stjerner på B.93.

På lørdag 12. marts spilles der fodbold, som du bør overveje at nyde.

Det hele starter kl. 12 på Svanemølleanlægget, hvor det bliver alle mod alle i korte og intense kampe fra på Kunst 3. Der kan du se vores egne talenter fra U12 akademiholdet i B.93, som skal op mod Dalum og Brøndby IF, der nok ikke behøver nærmere introduktion.

Vi får også udenlands besøg af Brommapojkana fra Stockholm, der er kendte som Sveriges måske bedste talentfabrik og blandt andet har udviklet spillere som Albin Ekdal, John Guidetti og Ludwig Augustinsson.

U10 arrangementet samme dag, er et fælles A og B+ stævne, hvor B.93, Malmø FF, Allerød og FC Nordsjælland kommer med hver deres 1. og 2. hold på årgangen for at have en mulighed for at se dem i kamp samtidig.

Dermed vil alle klubber have deres ca. 20-24 bedste spillere på banerne samtidig. Det er et udviklingsstævne, hvor klubberne kan se årgangen an.

B.93 gentager formatet til sommer, hvor bl.a. Brøndby IF kommer.

Det er sjældent der sker så meget spændende på samme tid på børnefronten, så det er alle tiders mulighed for at rette fokus på hvor højt niveau der rent faktisk spilles på.

Kom og se drengene fra B.93, og giv evt. andre – med interesse for børnefodbold – mulighed for at kigge lidt med på hvad topniveauet for børnefodbold er for en størrelse.

Med andre ord så er den 12 marts ret vild en dag med hensyn til spændende børnefodbold på anlægget. Det bør du gøre dig selv en tjeneste og dukke op til.

Tak til Kasper, Philip og Michael for at tippe os i Kommunikationsafdelingen om stævnet og den gode ide.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos af Philip Helmer.