En af årets største traditioner er årets Five A Side, som så sit første lys i begyndelsen af 40’erne. Den lå fast – i mange år – den første søndag i december, så man kunne tage fri (eller melde sig syg) om mandagen.

Klubbens førende lys på det historiske – Palle Banks – skriver følgende på vores hjemmeside:

– De første arrangører undertegnede husker, var Ernst Spiegelhauer og Leif Holm. Senere, vi er i 70’erne, overtog makkerparret Kurt Olsen og Jørgen Finkelstein arrangementet – og underholdningsværdien steg markant. Og når så Lasse Specht, bedre kendt som ’Tarok’, stillede sig op på stolen, med en smøg i det ene øre, og fortalte historier – så steg stemningen til kogepunktet. Det var også makkerparret Olsen/Finkelstein, der et år har arrangeret topløs servering; ikke af dem selv, men af et par kvindfolk. Det var uhyre populært.

(Det vedhæftede foto er fra starten af 80’erne med den turnerings vindere. Øverst fra venstre ses Jan Stæhr, Bent Andersen. Nederst fra venstre finder du Peter Mugabe Andersen, Carsten Jørgensen (senere Dauerbjerg) og Kim Rasmussen).

I dag er vi jo mere politisk korrekte og det er mere stille og roligt, men du skal seriøst overveje om du ikke skal med.

Festudvalget Sami Don Petersen, Kim Milwertz og Antoniao Eca har programmet klar.

Program – Five A Side 2019

Kl. 14.00: Kaffe og lodtrækning til hold

Kl. 14.45: Fodboldturnering

Kl. 18.00: Middag. Der er blandt andet planlagt lotteri, Palle Banks laver quiz og Mads Kusk spiller guitar.

Sponsorgaver til lotteri modtages gerne.

Pris

193 kr.

Tilmelding

Tilmelding skal ske senest mandag 7. januar 2019 til Kim Milwertz (kontant) eller på Mobile Pay til Antonio Eca på 22 68 49 20.

Spørgsmål rettes til Kim Milwertz på 26 44 86 51.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra historiearkivet.