De fleste ved at VM starter nu, men hvad de færreste ved er at der starter et VM for de mere rutinerede – det er en turnering som spilles på AB’s baner. Man må have tre “urutinerede” (læs: lidt yngre) med, men ellers skal man være født i senest 1948.

Her deltager B.93 med diverse spillere, på et hold som er blandet op med spillere fra Brønshøj. Vi er i gruppe med eksotiske hold som West Japan og Aalborg Chang. Til de mange som møder op for at heppe, kan jeg fortælle at turneringen spilles i to afdelinger. I første afdeling er B.93`s kampe placeret således at vi møder “Vest Japanerne” torsdag 14. juni kl. 12, og Aalborg Chang samme dag kl. 13.30.

Uanset hvordan det går er holdet garanteret flere kampe, men det kan I jo spørge dem om, hvis I møder op på AB’s baner for at støtte vores stjernespillere. Det kan dog røbes, at turneringen slutter lørdag 16. juni (finale kl 15.15), så VM i Rusland kører lidt længere. Vinder vi VM ved jeg ikke om der er modtagelse på Rådhuset, men mon ikke?

Jeg har valgt et foto, hvor adskillige af profilerne er med – dog ikke Palle Banks som har trukket sig tilbage, mens han var på toppen og ej heller ikke Torben Klarskov, som trak sig før han nåede toppen.

Hvor er det bare livsbekræftende, at vi har en flok lidt “ældre herrer”, der repræsenterer B.93 med sådan en værdighed og fodboldglæde. B.93 bør være stolte af jer.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra B.93`s hjemmeside.