B.93’s +40 spillere slår til i pokalsemifinalen.

 

I øsende regnvejr på Svanemølleanlægget vandt vores dygtige +40 hold fredag en tæt pokalsemifinale over AB. Holdet har slået
Pioneren, BSF, Allerød – og i den regionale finale blev AB så sendt ud. Udeholdet var anført af legendariske Rene Henriksen, så det var et stærkt hold B.93 var oppe imod.

Redaktionen ønsker stort tillykke med den flotte indsats til ledere og spillere, og B.93 ser frem til finalen mod Horsens søndag 26. maj kl. 14.

Vi spurgte holdleder/manager Jan Støvelbæk om hans vurdering af opgøret.

Jan Støvelbæk udtaler

– Det var en meget lige kamp, med få oplagte målchancer. En fin målmandspræstation af Dennis Andersen på en friløber og en enkelt misbrugt 100% chance til os fik betydning for, at den ordinære kamp endte 0-0. Dommeren valgte at overse reglen om 2×10 minutters forlænget spilletid. Så kampen skulle afgøres efter straffespark.

Målene blev sat ind af Jeppe Bredahl, Mikkel Pedersen, Esben Nielsen, Dan Lübbers og Peter Hasselgreen. Dennis Andersen redder en og kampen ender 5-3.

– Johnny Wetterstein og Michael Lohmann spillede hele kampen på den centrale midtbane og fik i store dele af kampen vundet nærkampene og fordelt spillet fint. Mads Kusk huserede på højre back, og havde mange gode løb frem ad banen, i et vellykket samarbejde med Esben Nielsen. Oppe foran var der svære betingelser mod et dygtigt AB-forsvar med mange divisionskampe i benene.

– Både Mikkel Pedersen og Igor Malmberg blev dækket tæt op, og fik ikke meget plads at spille på. Peter Hasselgreen lå på forreste midt, og lykkedes i højere grad at slippe fri, men måtte ofte ned og bide i græsset. AB havde også en hårdtspillende midtbane. Sejren var ikke prangende, men fortjent. Dette efter en koncentreret indsats, ikke mindst i forsvaret, suverænt dirigeret af Dan Lübbers og Klaus Juul Jørgensen, og de solide backs, Jeppe Bredahl og Mads Kusk.

– Desværre var både Troels Rasmus Jensen og Flemming Andersen mødt op med skader, og at derfor valgte de at blive ude, så kampen reelt blev gennemført med 12 mand!

– Nu håber vi, at vi til finalen i Horsens søndag 26. maj kl. 14 kan stille med 14 mand, og ikke mindst, at tredje gang er lykkens gang.

40+ har tidligere været i to pokal finaler uden held.

På fotoet ses

Øverst fra venstre: Jan Støvelbæk (holdleder), Dan Lübbers, Esben Nielsen, Michael Lohmann, Dennis Andersen, Klaus Juul Jørgensen, Johnny Wetterstein, Flemming Thestrup Andersen og Troels Rasmus Jensen.

Nederst fra venstre: Mads Kusk, Peter Hasselgreen, Igor Malmberg, Mikkel Pedersen, Carl Leffler og Jeppe Bredahl.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Tommy Lind.