B.93 havde ikke mindre end 239 kampe (og 13 mål) med på banen da det danske Old Boys “landshold” i indendørs fodbold tog sølv i Star Sixes-turneringen. En turnering man kunne følge på Viasat.

Holdet imponerede undervejs og slog bl.a Brasilien ud i semifinalen, men måtte strække våben i finalen mod vinderne af turneringen Frankrig – dog med det eneste mål i 1-2 nederlaget scoret af Daniel Jensen. Vi hylder de tre B.93’ere her:

Per Krøldrup spillede 64 kampe (8 mål) i perioden 1999-2001. Per kom til klubben fra Aalborg Chang og blev solgt til Udinese. Han fik 33 A-landskampe for Danmark (0 mål). Per er tilknyttet B.93’s trænerteam. Han spillede CL-bold og var med til VM i 2010 (et indhop).

Daniel Jensen fik 48 kampe (12 mål) i perioden 1996-1998. Han var af egen avl, og et af klubbens største talenter. Daniel blev derfor rykket op før tid (hans storebror er Niclas Jensen). Det blev til 52 A-landskampe (3 mål) for landsholdet og han har skaffet B.93 mange penge via sine hyppige klubskifter grundet de internationale transferregler (som sin bror). Daniels far (Jørgen) er også “93-kendt”, men nok lidt mindre teknisk dygtig. Daniel har optrådt på højeste niveau på alle fodboldfronter.

Jan Hoffmann var sidste skanse som målmand i B.93 i 127 kampe (1 mål) i perioden 1993-1997. Hentet fra Lundtofte (er fra Ølstykke) af Erling Bøje, og forlod klubben til fordel for AB efter fire succesrige år på Østerbro. Jan har aldrig spillet en officiel landskamp, men var en meget dygtig målmand for B.93.

Som nævnt på De Gyldnes facebookside: Vi er stolte af jer gamle drenge.

Skrevet af Claus Vandborg.

Fotos af Jan, Per og Daniel i B.93 trøjen

Se highlights fra Star Sixes turneringen

Sejren over England i kvartfinalen
.
Sejren over Brasilien i semifinalen.
Finale nederlaget til Frankrig.