Five A Side rykkes til sommeren 2021.

 

Desværre må vi aflyse Five A Siden i januar – grundet … ja, selvfølgelig “reglerne omkring Covid19”,  den dumme virus som har ødelagt så meget for os. Turneringen forventes at blive afholdt juni. Så altså ikke nogen Five A Side i januar. Der kommer nyt om turneringen når vi nærmer os.

Bonusinformation

En af årets største traditioner er årets Five A Side, som så sit første lys i begyndelsen af 40’erne. Den lå fast – i mange år – den første søndag i december, så man kunne tage fri (eller melde sig syg) om mandagen.

Klubbens førende lys på det historiske – Palle Banks – skriver følgende på vores hjemmeside:

– De første arrangører undertegnede husker, var Ernst Spiegelhauer og Leif Holm. Senere, vi er i 70’erne, overtog makkerparret Kurt Olsen og Jørgen Finkelstein arrangementet – og underholdningsværdien steg markant. Og når så Lasse Specht, bedre kendt som ’Tarok’, stillede sig op på stolen, med en smøg i det ene øre, og fortalte historier – så steg stemningen til kogepunktet. Det var også makkerparret Olsen/Finkelstein, der et år har arrangeret topløs servering; ikke af dem selv, men af et par kvindfolk. Det var uhyre populært.

Topfotoet er fra starten af 80’erne med den turnerings vindere. Øverst fra venstre ses Jan Stæhr, Bent Andersen. Nederst fra venstre finder du Peter Mugabe Andersen, Carsten Jørgensen (senere Dauerbjerg) og Kim Rasmussen.

Evt Spørgsmål rettes til Kim Milwertz 26 44 86 51.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra historiearkivet.