En fornøjelig weekend.

 

Gennem mange år har B.93 og OB været venskabsklubber, og i sidste weekend var de brave gutter fra Odense på besøg.
Det blev til en opvisningskamp på højt niveau. Vi kan ikke huske resultatet, men på OB’s hjemmeside står der OB vandt, så det må vi vel tro på!

Den kamp blev spillet lørdag formiddag, og senere tog spillerne på Østerbro Stadion for at bakke vores divisionshold op  – for så at slutte aftenen af med spisning på Bakken. Der var god stemning og hygge hele dagen, og OB drog retur efter brunch på Svanemøllanlægget søndag sent formiddag..

Bonusinfo
B.93’s karismatiske målmand Jens Carl Rasmusssen modtog Preben Hjorts mindepokal i forbindelse med besøget. Både Jens Carl og Preben Hjort er velkendte navne i B.93 og OB.

Vi bad B.93’s tovholder på dette fine arrangement – bestyrelsesmedlem Benny Gerneke – om at sætte ord på besøget. Benny kommer oprindelig fra Odense og startede faktisk sit fodboldspil i B.93 på grund tilhørsforholdet mellem B.93 og OB.

Benny Gerneke fortæller

– Det var en fornøjelse at have de sjove og positive OB’ere på besøg, og vi glæder os allerede til at aflægge dem et besøg i 2020.

– Det er vigtigt der er opbakning til disse ture fra klub og deltagere, da det giver B.93 og vores gammelmandsafdeling et vitaminskud. Det giver det ekstra som vi alle holder af – nemlig samvær mellem mænd, og kammeratskab på tværs af grænser og afstand. Sagt med andre ord, så er det en sjov weekend på alle måder. Det var dejligt at se vores venner fra OB igen.

På topfotoet ses

OB’erne
Mogens Christiansen, Mogens Therkildsen, Hans Erik (Hansi) Christensen, Claus Wilberg, Jesper Borg, Carsten Toft, Egon Deboy, Bo Damsted, Martin Hansen, Jan Johansen (formand for Old Boys afdelingen), Peter Nielsen, OB-formand Claus Eder, Uffe Hansen, Per Havlit og Ulrik Præstegaard.

B.93’erne
Jens Kolding, Kurt Mortensen, Søren Rasmussen, Ebbe Ditlev Pedersen, Flemming Lauenborg, Bo G, Karlsen, Jørgen Jensen, Jens Carl Rasmussen, Kaj Boll, Per Sjøqvist, Ole Wegener Frederiksen, Gurpaul Singh Rehal og Michael Fencker. Endvidere deltog Peter OB Jensen og Jan Abilskov.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Ulrik Præstegaard.