Har vundet forårs-, efterårs- og vinterturneringen i samme sæson (2021-2022).

 

Den kamp som skulle afgøre vinterturneringen blev en tæt affære mellem B.93 og BSF, som begge endte med 22 point. B.93 vandt mesterskabet på en bedre målscore.

Vi fik en udtalelse fra Michael Fencker

– Vores sidste udekamp var mod Fremad Amager, som var foran 2-1 indtil 10 minutter før tid. På et hjørnespark udført af John Brodersen header undertegnede bolden ind til 2-2, og vi får et vigtigt point med hjem til Østerbro.

– I sidste hjemmekamp mod Avarta skal vi “bare” have tre point for at vinde turneringen (Avarta melder fra og vi vinder 3-0), slutter holdets krumtap Michael Fencker.

Dermed har holdet – med Peter Lysdahl som succesrig holdleder – vundet “The Treble”, og der skal lyde et stort tillykke fra webredaktionen med denne store triumf, som vist ikke er set i mange år i klubben. Stærk præstation af vores letbenede og teknisk velfunderede +55 hold.

Lettere omskrevet fra William Barclay fristes man næsten til at sige “Der er i sandhed kun tre store dage i dit liv. Den dag du bliver født, og den dag hvor du finder ud af hvorfor – og den dag du vinder vinterturneringen”.

Holdet på topfotoet 

Bagerst fra venstre: Holdleder Peter Lysdahl, Jesper C., John Brodersen, Michael Fencker, Jesper M.,  ‘Bomber’, Jørgen F., “Tysker”, Kenneth Svensson og Henrik Dissing.

Øverst: Kristian Duckert.

Forrest fra venstre: Per Grønne, Leo, Igor og Lars Arnskov.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Torben Gummi.