B.93’s U16-piger spillede sig søndag eftermiddag i finalen i DBU-pigepokalen. U14-pigerne tabte deres pokalsemifinale.

Forberedelserne til semifinalerne har langt fra været optimale, eftersom DBU først for nylig åbnede for at genoptage de pigepokalturneringer, der blev afbrudt af corona. Nogle piger er derfor i gang med at skifte klub, og udskiftning af trænere er også i gang i en tid, hvor man ikke regnede med at skulle spille kampe.

B.93 U16 elite tog imod BSF, og kampen var i store dele rodet, og bar præg af en lang Corona-pause. Spillet bølgede frem og tilbage, og den manglende sidste timing blev erstattet af god fight.

B.93 kom foran efter en halv time, da Svava Mørk Andersen brød igennem og udplacerede BSF-keeperen.

I 2. halvleg lukkede B.93 hurtigt kampen med to flotte gennemspillede angreb, hvor Cæcilie Rosendahl Terkelsen og Freja Pedersen scorede.
I slutningen af kampen bragte BSF lidt spænding tilbage, da de reducerede til 1-3. Tættere kom de dog ikke, og B.93 er derfor i pokalfinalen.

B.93 skal fredag 26/6 i pokalfinalen møde Allerød, der slog Nykøbing F. på et selvmål i sidste minut. Kampen spilles kl. 19.00 i Allerød.

Anders Schak Bossen, cheftræner for holdet

– Det var dejligt endelig at kunne spille kamp, og når det så samtidig er en pokalsemifinale, med den nerve der hører til.

– Pigerne arbejdede fremragende, og selv om det til tider var rodet, så synes jeg også vi viser mange gode ting.

– Selv om luften haltede til sidst, er jeg egentlig imponeret over, hvor stærke vi så ud fysisk trods et meget specielt forår.

U14 tabte pokalsemifinale

B.93’s stærke U14-piger spillede også pokalsemifinale søndag eftermiddag.

På Frederiksberg mødte de Liga 1-arvefjenderne fra FA 2000, som vandt 2-0 på to mål scoret i det 55. og 58 minut.