Talentfulde pigespillere viser vejen.

 

Holdet er ikke en del af Pigeakademiet, men holdningen i klubben er det er et stjernehold, der spiller rigtig god fodbold.

De har i indeværende sæson fået lov at spille på Sjælland, hvor der god modstand, og B.93 klarede sig så godt, at de blev mestre. Dette da rækkevinder Farum/Hareskov – via en skrivebordsafgørelse – ikke kunne vinde rækken.

B.93 tabte en kamp og delte point i to. Resten af de ni kampe vandt de dygtige piger.

Det er en af de gode historie om de fælles – og venskaber – der findes med afsæt i en fælles glæde for B.93 og fodbold, og en af de historier som webredaktionen meget vil fortælle om, men som vi ikke altid får vished om eksisterer.

Der er ingen tvivl at der er gode historier alle dele af klubben, og især pigefodbolden tåler bestemt mere omtale. Det behøver ikke være store resultater, det kan også være nyt fra kamp eller træning eller en “midtvejsstatus”, så lad os høre fra jer.

Vi fik en udtalelse fra en af de to cheftrænere:

Sito Sala udtaler

– Vi har spillet/trænet sammen i syv år, og har et fantastisk sammenhold og en stor holdånd.

– Vi sluttede jo på andenpladsen, men grundet en fejl, vandt vi rækken og blev dermed mestre. Det er vi meget stolte af, og det skal pigerne også være. Det har Peder Svensgaard (også cheftræner), assistenttræner Vera Marie Leedgaard Hansen og jeg hyldet dem for.

– Tak til alle for et forrygende forår, både spillerne i truppen, og alle dem som har bakket op om holdet. Vi  er stolte og glade, og ser frem til den nye sæson, som bliver meget spændende.

På holdfotoet øverst ses

Bagest fra venstre: Cheftræner Sito Sala, Rhia, Johanne, Rosella, Elin R, Elin P, Helene, Esmeralda, Ditte, Martha, Ellen og sssistenttræner Vera Marie Leedgaard Hansen.

Forrest fra venstre: Marie, Smilla, Freja, Amira, Silke, Nikoline, Vigga og Amina.

Flere gode fotos

U14 Piger i mere klassisk holdfoto opstilling. Foto: Peder Svensgaard.

 

Sjællandsmestre 2022. Ja tak. Foto: Peder Svensgaard.

 

Pokalen er i hus. Tillykke til alle spillerne og trænerteamet bag. Foto: Peder Svensgaard.

Foto af Peder Svensgaard.
Skrevet af Claus Vandborg.