Selma Svendsen fra B.93’s U18 DM-hold er udtaget til U17-landsholdets træningssamling senere på måneden. Hun er dermed inden for få uger den tredje af B.93’s store talenter fra U18-holdet til at blive udtaget af DBU.

Selma er årgang 2001, og hun har spillet med drenge i Lindtofte indtil for 3 år siden, hvor hun skiftede til B.93. Det seneste år har hun gået i skole på Oure og er i sommer hjemvendt til at spille U18-liga i B93.

Hun spiller midtstopper men kan også udfylde rollen som 6’er. Selma en dygtig forsvarsspiller med en fantastisk pasningsfod. De seneste 3 måneder har hun udviklet sig utrolig positivt på bolden, hvor hun med sin store ro og sikkerhed agerer en fremragende midtstopper til possessionbaseret fodbold.

Selma har ydermere udviklet sig til en leder både på og uden for banen – trods hendes unge alder – hvilket har gavnet både hende og holdet.

En fuld fortjent U17-landsholdsudtagelse – og endnu et eksempel på B.93’s imponerende talentarbejde.

B.93 havde i denne uge 2 andre spillere fra U18 DM-holdet blandt de 21 piger i U16-landholdstruppen: Daniella Diaz og Sofie Bredgaard, som du kan læse mere om her, da hun blev udtaget til U17-landsholdet. Begge fik spilletid i træningskampene mod Tyskland.

Læs interview med Sofie Bredgaard her

Følg ungdomslandsholdene her: https://www.facebook.com/pigelandsholdene/

Foto: Mark Bernquist