Henrik Surel bliver ny pige talentchef i B.93. Han afløser Vinnie Baun, der netop er tiltrådt som træner for 1. Kvindesenior.

Henrik Surel, der har en UEFA B-trænerlicens, har i flere år været en af de drivende kræfter bag B.93 pigefodbold, og han været en samlende trænerfigur for U13- og U14-pigerne både i B.93 og tidligere i FA København.

– Henrik Surel er meget vellidt blandt trænerne, og han er en ildsjæl, der brænder for pigefodbolden. Han ved virkelig, hvad det kræver at udvikle talenter, og han har et stort netværk at trække på. Derfor glæder jeg mig til samarbejdet med Henrik, siger pigesportschef Bjarke Møller.

– Samtidig vil jeg gerne takke Vinnie for det kæmpe arbejde, som hun har gjort for at løfte B.93´s pigeelitearbejde op blandt de allerbedste klubber i landet. Vi er med 330 pigemedlemmer i top tre over de største pigeklubber på Sjælland, vi har utroligt dygtige elitetrænere og vore elitehold fra U13-U18 er fyldt med talenter, der kan nå langt.

– Henrik er den rette til at bære stafetten videre. Han har bl.a. været med til at udvikle den spillestilsmanual, som B.93´s pigeelitehold arbejder ud fra. Derfor vil han være god til at sikre, at vi får implementeret vores sportslige strategi på eliteholdene i løbende sparring med trænerne.

Til daglig er Henrik Surel folkeskolelærer på Tre Falke Skolen på Frederiksberg.