B.93 præsenterer to nye assistenter til U18 DM Piger.

– Det bliver fantastisk.

Det er den umiddelbare kommentar fra U18 DM Pigers cheftræner Keld Juhl, da han bliver bedt om at beskrive det kommende samarbejde med de to nye assistenter til U18 DM, som kommer til at dele rollen mellem sig.

Talentchef Nicolaj Berendt udtaler

Vinnie Baun.

– Det er et kæmpe scoop, at vi har fået tilknyttet Vinnie Baun og Christina Hattens til vores U18 DM hold. Begge trænere kommer med masser erfaring, og er vellidte og etablerede navne indenfor dansk pigefodbold. De vil være med til at gøre vores daglige arbejde med pigerne endnu bedre.

– Det er ikke tilfældigt, at det bliver to kvinder. Det har været vigtigt for os at styrke vores setup med kvindelige trænere.

– Vi har allerede Pelin og Christina (henholdsvis fysisk træner på 1. Kvindesenior og U12-træner, webred.), og med Vinnie og Hattens er vi endnu tættere på vores mål om at have kvindelige trænere omkring alle akademihold.

For Vinnie er der tale om et comeback til B.93, hvor hun senest har været talentchef, og desuden har hun tidligere haft både U16 og kvindesenior i klubben.

Vinnie arbejder hos DBU som Koordinator for Pige Talent, er cheftræner på DBU’s U14 Talentcenter Vest og har bl.a. erhvervet sig UEFA A-licens.

Vinnie har tidligere været ugens profil i 93’eren.

Christina Hattens.

Vinnie Baun udtaler

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til B.93. Det er en klub, hvor jeg altid har været glad for både kulturen og stemningen i klubben.

Christina Hattens er ny i B.93, men kommer med flere års erfaring fra FC Damsø, er også tilknyttet DBU’s U14 Talentcenter Vest som assistent og har desuden UEFA B-licens.

Til daglig arbejder Christina som pædagogmedhjælper i en idrætscertificeret daginstitution.

Christina Hattens udtaler

– Personligt glæder jeg mig til at komme i gang med at træne pigerne, men også til at lære både spillere og trænere omkring de forskellige hold at kende.

Skrevet af Nicolaj Berendt.
Topfoto og saksede portrætfotos af Nicolaj Berendt.