Det går stærkt for tiden for den 15-årige Sofie Bredgaard. Hun spiller på B.93’s U18 DM-hold, hvor hun forrige weekend scorede hattrick i 4-3-sejren ude over Varde.

Efterfølgende fløj hun til Manchester, hvor hun trænede tre dage med Manchester Citys U16-piger og fik en kæmpe oplevelse.

Velankommet til Danmark blev Sofie Bredgaard efterudtaget til U17-landsholdet, der i disse dage i Kolding spiller EM-kvalifikation mod Wales, Kasakhstan og Frankrig.

Søndag 24/9 debuterede hun og fik 25 minutter på banen i 2-0-sejren over Wales og var med i tre-fire chancer. Onsdag 27/9 var hun i startopstillingen i 6-0-sejren over Kasakhstan, og lørdag 30/9 startede hun også inde i 0-0-kampen mod Frankrig. Hun har tidligere spillet fire kampe på U16-landsholdet.

Sofie er en fantastisk teknisk dygtig spiller. Hun er utrolig målfarlig og kan med sine snævre dribliger sætte ethvert forsvar under pres. Derfor er hendes naturlige plads også som angriber eller offensiv midtbane. Sofie drager god nytte af at være venstrebenet. Ud over at være exceptionel driblestærk og boldsikker har hun også en suplim sparketeknik. Det fortæller B.93’s talentchef Vinnie Baun Haldbo.

Anders Vang, der træner B.93’s U18 DM piger, har trænet Sofie gennem de seneste år. For to år siden spillede de blandt andet en sæson i drengerække for at matche deres niveau. Sidste år spillede Sofie i U16 Øst rækken, hvor hun var klart topscorer. I år har hun så til stor glæde for pigefodbolden på Østerbro valgt at prøve kræfter med U18 DM ligaen i B.93. Selv om det er et meget højere niveau, og hun spiller mod nogle ældre piger, formår hun stadig at lave mange og flotte mål.

Sofie har gennem sin karriere tidligere spillet både i Melby-Liseleje, Hillerød og BSF. Hun bor i Frederiksværk og går i Elite idrætsklasse i Hillerød, så hun nyder godt af stor opbakning fra familien, når der skal køres til og fra træningen på Østerbro.