Ny talentchef i spidsen for B.93 Pigeakademi.

B.93 Pigeakademi ansætter ny talentchef, Jacob Nordstrøm Scheel, som et led i udvidelsen af samarbejdet med FA 2000. I samme ombæring stopper Richard Lilja som Head of Coaching og Talentchef. Vi takker Richard for samarbejdet, og ønsker ham held og lykke i fremtiden.

Vi fik en udtalelse fra B.93 ledelse.

Medlem af Fodboldbestyrelsen Ulla Zeeberg udtaler

– Pigefodbold er inde i en rivende udvikling, og vi er i fuld gang med at videreudvikle vores akademi som et spændende fodboldmiljø for piger.

– I den forbindelse ændrer vi på ledelsesfronten i pigeakademiet. Jacob indtræder som ny Talentchef, og får til opgave at sætte yderligere fart på udviklingen af vores pigeakademi, og stadig bygge på B.93’s værdier: Kærlighed, Enkelhed og Udfordrende indsats.

– Med ansættelsen af Jacob får vi en super dygtig og talentfuld chef for pigeakademiet, som brænder for pigefodbold. Ligeledes skal vi udvikle samarbejdet med FA 2000 yderligere, og skabe et fælles momentum for pigefodbold i København.

– Vi glæder os meget til samarbejdet.

Jacob Nordstrøm Scheel udtaler

– B.93 er en spændende klub med et enormt potentiale og en rigtig dygtig trænerstab.

– Det skal vi have udnyttet og jeg glæder mig til at komme i gang arbejdet og hjælpe med at indfri det store potentiale.

– Det er klart, at vi skal turde drømme stort og sætte ambitionerne højt i B.93. Vi skal være det københavnske talentudviklingscenter, og gå forrest i udviklingen af dansk pigefodbold.

Bonusinfo

Jacob har på det seneste været sports- og talentchef i FA 2000 ligesom han tidligere har været talentchef og ungdomstræner i FC Helsingør.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto: Søren Preuss.