Hele pigeakademiet – dvs. U13, U14, U16 DM, U18 Øst og U18 DM – var i slutningen af marts måned på træningslejr. Hele 93 (pudsigt nok) spillere, 17 trænere og ledere var afsted.

Vi har fået et par ord fra Talentchefen i Pigeakademiet om turen. Du kan se flere billeder på facebook.com/b93pigeelite.

Talentchef Jacob Nordstrøm Scheel fortæller

– Da det jo var en træningslejr, var fokus på træningen krydret med et par kampe: Hvert hold havde én kamp på nær U18 DM, der holdt kampfri.

– Det betød også at vi trænede cirka to gange dagligt. Dog med enkelte undtagelser, for eksempel om lørdagen, hvor vi var med bussen til Barcelona for at se FC Barcelona vs. Real Madrid Femenino på Estadi Johan Cruyff.

– Vi boede på Cambrils Sports Park i hyggelige hytter med fire spillere i hver, tæt på stranden, hvor spillerne kunne bade og med gode faciliteter (styrke, spa mv.) og en udmærket buffet.

– Overordnet set var det en rigtig fin tur med masser af god træning og hvor der også var tid til at pleje de sociale relationer både internt på holdene og mellem alle vores akademihold.

Træningssession i varmen. Foto: B.93.

Dejligt at høre om den fine tur. Vi ser frem til at følge alle spillerne i jeres videre tid i B.93.

Topfoto, supplerende foto og portrætfoto af Jacob Nordstrøm Scheel: B.93.