Vi præciserer her retningslinjerne i forbindelse med corona-smitte.

 

På baggrund af det stigende Corona-smittetal, følger herunder de retningslinjer, vi gerne vil have at klubbens trænere og spillere følger, såfremt uheldet skulle være ude:

  1. Hvis du har en eller flere symptomer på Corona, herunder ondt i halsen, feber, tør hoste, muskelsmerter eller uforklarlig træthed (altså ikke hvis man kun har sovet fem timer om natten af andre årsager) skal man ikke møde op til træning/kamp, før man har fået taget en test med negativt svar. Ovenstående gælder for både spillere og trænere
  2. Hvis du er 2. led til en konstateret smittet, dvs. hvis du har været i direkte kontakt med en person der har fået en positiv prøve, er du i karantæne indtil man har fået taget en negativ prøve. Hvis du er i direkte konstant kontakt med en smittet – fx hvis det er en kæreste, forældre, søskende mm. så er du i karantæne indtil vedkommende er raskmeldt, og du selv kan fremvise en negativ test. (Dette er undtaget, hvis du kan holde fast afstand, eksempelvis tager midlertidigt ophold på anden matrikel).
  3. Hvis du er 3. led, dvs. hvis du har været sammen med en, der har været sammen med en konstateret smittet, er du ikke i karantæne, og skal møde ind som vanligt.
  4. Hvis du som spiller er smittet, skal du give din træner og holdleder besked. Trænerne sørger derefter for at give resten af holdet besked, og sørger for at informere den daglige leder på jesper@b93.dk.
  5. Hvis du som træner er smittet eller har symptomer, skal du sørge for at give pato@b93.dk eller martin@b93.dk besked og informere jesper@b93.dk.

 

Vi kan komme i tilfælde hvor vi kan se os nødsaget til at aflyse træning eller i videre konsekvens rykke kampe, hvis spillere eller trænere er smittede eller i karantæne. Det er desværre uundgåeligt i denne tid.

Venlig hilsen
B.93