DBU har 13. april præciseret reglerne om, at der ikke må være tilskuere til kampe og træning. Her får I yderligere information.

Her er et kort uddrag

– Tilskuere er ikke tilladt til hverken træning, kampe eller stævner. Muligheden for at være op til 50 personer til stede gælder alene personer, som er en aktiv del af aktiviteten.

– Som klub bærer man arrangøransvaret for alt, der sker inde på klubbens anlæg. Klubbens anlæg er ofte definerbart ved, at man betræder græsset, området omkring klubhuset eller andet område.

– Derfor håber vi på jeres støtte til at restriktionerne overholdes, så klubben ikke risikerer sanktioner fra myndigheder og i værste fald må lukke ned for aktiviteter.

Restriktioner i øvrigt

Pr. 22. marts 2021 skal I være særligt opmærksomme på følgende forhold:

  • Forsamlingsloftet på 50 personer gælder både for træning og kamp. I de 50 personer tæller trænere, dommere og udskiftere også med
  • Tilskuere er ikke tilladt til hverken træning, kampe eller stævner. Muligheden for at være op til 50 personer til stede gælder alene personer, som er en aktiv del af aktiviteten, herunder udøvere, trænere mv. Det gælder dermed ikke tilskuere.

Du kan læse alle retningslinjerne på dbukoebenhavn.dk. Se også alt vedr. corona-restriktionerne på dbu.dk/corona.

Vi glæder os til vi kan se jer alle på banerne og Østerbro Stadion igen.

Venlig hilsen
B.93

Grafikker fra DBU med gode råd