Den nye sæson nærmer sig og der mangler kun enkelte brikker i trænerorganisationen, der skal tage sig af de ca. 100 hold i DBU’s rækker.

Vi er meget glade for at vi i år har haft mulighed for at prioritere en betydelig del af 3 dygtige træneres tid til at supportere de øvrige holdtrænere i drengeafdelingen.

Sune L. Jensen og Martin Jensen vil udover at være cheftrænere for henholdsvis U19 Division og U17 Division, anvende en stor del af deres tid på at støtte Elite og A hold fra U13 og op.

Opgaven er at vejlede og coache trænere samt spillere, så målene nås både individuelt for trænere og spillere, samt for holdene.

Derudover er det også Martin og Sune’s ansvar, at der er et velfungerende fagligt miljø, hvor alle klubbens trænere kan få løst dagligdagens udfordinger og spørgsmål. De skal samtidig sikre at der er et godt og stærkt samarbejde på tværs mellem holdene i hver årgang, fra dem der spiller fordi det er sjovt til dem der spiller for at vinde det hele.

Fra U9 til U12 vil Andreas Motzfeldt være ansvarlig for implementering af en stærk og ambitiøs strategi, der skal sikre at vi i B.93 kan fastholde og måske endda udbygge vores position som fodboldklub.

Med denne opprioritering i forhold til Elite og A holdene er det også målet at løfte det samlede niveau for træningen i klubben. F.eks. skal Andreas Motzfeldt som en del af sine opgaver, også lave uddannelse af forældretrænere i børneafdelingen, så de får nemmere ved at lave inspirerende og sjov træning for de yngste.

pigesiden har talentchef Vinnie Baun et lignende setup og det er samlet set en meget stærk organisation, som vi har glædet os til at præsentere.

Venlig hilsen
Fodboldbestyrelsen

Yderligere oplysninger

Max Riis Christensen
Ungdomsformand
Mobil: 30 17 39 50
mrc@b93.dk