Morten Hemmingsen og Max Riis Christensen fortæller – på vegne af Fodboldbestyrelsen – om en væsentlig ændring i Fodboldafdelingen
– Sune Jensen har valgt at fratræde sit job for B.93 pr. 30. juni 2018. Gennem den sidste håndfuld år har Sune været en vigtig og værdifuld kapacitet i B.93. Sune vil fortsætte i sin rolle frem til den dato.

– Vi har i Fodboldafdelingen sat stor pris på Sune`s menneskelige og fodboldmæssige kompetencer, og ønsker ham alt mulig held og lykke med de opgaver der skal løses – og de kampe der skal vindes – på nye baner. Det medfører selvfølgelig et behov for en re-organisering af vores fodboldafdeling.”

Sune fortæller her om sit farvel til B.93
– Jeg har haft en fantastisk tid i B.93, hvor jeg har fået lov til flere spændende roller. Det har både været udfordrende, lærerigt og sjovt og jeg er glad for de resultater jeg har været en del af. Specielt udviklingen af landsholdsspillere til DBU, mange spillere med debut på 1. holdet og at vi igen har solgt dygtige spillere til andre klubber. Tiden er nu kommet til at jeg synes der skal ske noget nyt i min karriere og jeg vil huske tilbage på B.93 med glæde. Held og lykke til alle i klubben.

Planen omkring den nye organisation
– Som I alle ved leder vi i øjeblikket efter en talentchef, en person med A-licens og med fokus på udvikling af talenterne i de ældste årgange samt vores overordnede strategi for talentudvikling.

– Derudover har vi i fodboldafdelingen Jesper med det daglige ansvar og Danny Jung som 1. herresenior træner. I tillæg til de tre, vil vi fra sommer også have en “Head of coaching”. Denne rolle har fokus på trænerudvikling, trænerrekruttering og det daglige ledelsesmæssige ansvar for klubbens Elite- og A-trænere. Martin Jensen tiltræder 1. juli 2018 i den nye rolle som Head of coaching.

– Vi ser frem til at Martin, i tæt samarbejde med den nye talentchef og Danny Jung, tager ansvaret for det maskinrum der skal drive udviklingen af Fodboldafdelingen og sikre et stærkt og professionelt fodboldfagligt miljø, til gavn for både spillere og trænere.

B.93 ønsker Sune held og lykke, samt byder Martin velkommen i sin nye rolle – og ser frem til de nye spændende tiltag fra Fodboldbestyrelsen.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist.