Det er vigtigt, at vi passer godt på vores fælles udstyr, bolde og mål.

Kære medlemmer af Fodboldafdelingen

Her ved indgangen til en ny halvsæson og et nyt år i fodboldens tegn er det tid til at komme med en henstilling, en lille bøn:

Pas på vores udstyr, herunder bolde og mål.

Med ny rekord i antal medlemmer i Fodboldafdelingen og et historisk stort budget til er der afsat betragtelige summer i budgettet til udstyr, herunder mål og bolde til medlemmer.

I løbet af 2022 har det været nødvendigt at supplere med store mængder nye bolde, og en række mål i forskellige størrelser.

Specielt de mindste mål har været udsat for hærværk og unødigt slid, måske fordi de kan løftes op og kastes, måske fordi vores medlemmer sparker så hårdt at de bliver slidt for hurtigt – men også vores lidt større mål får indimellem en hård medfart.

Stå og lig helst ikke i nettene, fordi de går i stykker langs rammen og er tidskrævende at reparere. Det er så ærgerligt at skulle løbe efter sine bolde, fordi der er huller i nettene …

Vores bolde i alle størrelser har været udsat for et kæmpe svind. Faktisk er svindet så stort at vi har været nødsaget til at indkøbe store mængder bolde midt på sæsonen for at der overhovedet var nok bolde til at gennemføre træningerne:

Der er i løbet af 2022 blevet indkøbt mere end 500 (!!!) bolde ud over det budgetterede, og de penge kunne være blevet brugt til at ansætte omkring en håndfuld trænere til fordel for medlemmerne.

Derfor denne lille bøn

Pas på vores bolde, venner. Selv om det kan være svært at holde øje, så lad os i fællesskab passe på vores allesammens udstyr og faciliteter.

  • Hjælp trænere og holdkammerater med at samle alle medbragte bolde ind efter træning
  • Hvis du finder en herreløs bold udenfor træningen så indlever den hos Kim i Kiosken
  • Sørg for at hjælpe dine klubkammerater med at sparke bolde der tilhører dem tilbage til deres hold.
  • Hvis du møder folk der låner en bold med hjem, så mind dem om at det er klubbens ejendom
  • Pas på målene under transport og flytning. Løft dem eller brug evt. de indbyggede hjul, når de skal rykkes rundt og sættes på plads.

Tak for forståelsen – lad os sammen gøre denne sæson til den bedste nogensinde.

God sæson til alle.

Venlig hilsen
Fodboldbestyrelsen

Topfoto: @chrisxjunk