Brian Molberg er ny administrativ chef i Fodboldafdelingen.

 

Det er med stor glæde at B.93 kan byde et nyt, men velkendt ansigt velkommen til Fodboldafdelingen.

Brian Molberg har nemlig igennem de sidste mange år haft sin gang på Svanemølleanlægget som en del af DBU København og træder nu ind i B.93’s lokaler. Læs mere om Brians opgaver i stillingsopslaget.

Klubchef Pernille Marcussen udtaler

– Det er med stor glæde at vi kan meddele at vi pr. 1. september 2023 har ansat Brian Molberg som administrativ chef i Fodboldafdelingen.

– Brian skal fortsat cykle samme vej, når han skal på arbejde, men fra september skal han huske at stoppe i stueetagen, hvor han kommer til at sidde sammen med os andre på fodboldkontoret.

– Brian kommer nemlig fra en stilling som administrator hos DBU København, der holder til på 2. sal her på Slottet, og er derfor et velkendt ansigt og stemme i den københavnske fodboldverden.

– Udover at Brian kender de systemer vi arbejder i, og har arbejdet professionelt med dem i mange år, har han endvidere en meget lang erfaring med fodboldklubber i praksis. Han har erfaring fra både banerne og bestyrelsesarbejde.

– Vi er helt sikre på at vi med Brians profil, og hans årelange erfaring med fodbold, har valgt den helt rigtige til stillingen som administrativ chef i Fodboldafdelingen og vi glæder os til Brian starter i klubben.

Pernille Marcussen
Klubchef

Topfoto: Jesper Nielsen.