6-0 over B.73 Slagelse konsoliderede den vigtige 2. plads for at sikre oprykning til 1. division.

Med tenniscifrene 6-0 vandt B.93's 1. Kvindesenior lørdag over B.73 Slagelse i Kvindeserie Øst. I bagende varme var der aldrig tvivl om udfaldet på kampen, selv om det kun stod 1-0 ved halvleg på et mål af Mette Perthu-Hansen efter en flot frispilning i dybden af Marlene Larsen.

Tre minutter inde i anden halvleg scorede Holm mål efter et godt indlæg af Mette, og så kom der gang i scoringerne. Siden kom Marlene og Olivia også på tavlen, inden Mette lukkede kampen med to supermål.

Hele holdet leverede en helstøbt indsats, hvor det godt kunne være blevet til flere mål, der var godt flow i spillet, og bortset fra et enkelt skud på stolpen var Slagelse aldrig tæt på at score.

Med sejren konsoliderede B.93 den vigtige 2. plads, der er nok til at sikre oprykning til 1. division.

B.93 har før de sidste tre runder i turneringen et tre point forspring til Allerød på tredjepladsen og en markant bedre målscore med 20 flere mål på pluskontoen end Allerød-kvinderne.