B.93´s kvinder tabte 2-1 i 3F Ligaen til ærkerivalerne fra BSF, som dermed løb med sejren på klubbens 50 års jubilæumsdag.

Allerede efter 11 minutter bragte B.93 sig ellers foran på et smukt angreb, der blev sat i scene af Helena Neely Vigen (billedet). Det var en detalje, der er øvet igen og igen på træningsbanen i den forløbne uge, og den gav pote. Helena trak op over midtbanen, fandt Signe Nielsen med en dyb stikning på højrekanten, Signe rykkede til baglinjen, sendte den ind til den tidligere BSF-spiller Natasha Shirazi i feltet, der lagde af til Helena Vigen, som sendte bolden op i krogen med et hårdt spark.

Allerede i det 3. minut havde BSF´s Fatima Al Ful haft et skud på stolpen, hvor bolden dansede på linjen, men efter åbningsmålet burde B.93 have fået mere ro på spillet. “Ro på, ro på,” råbte cheftræner Jessica Rodríguez fra sidelinjen, men B.93´erne fandt ikke rigtig rytmen.

BSF fik for meget plads på midtbanen til at kombinere, og B.93 fik ikke sit sammenspil til at flyde lige så godt som i den første kamp mod Kolding. Der var en del nervøsitet at spore i kampens første 20-25 minutter, ikke mindst i venstre side af B.93-forsvaret.

Og i det 17. minut kom udligningen. Et frispark få meter uden for feltet blev kælent lagt ind af BSF´s Sarah Jankovska, hvor bolden blev forlænget over i bagrummet i venstre side af B.93-forsvaret. Her kunne en udækket Isabell Sylvester aflevere bolden på tværs ind foran mål, hvor Fatima Al-ful dukkede op og gjorde det onde mod sin gamle klub.

Fatima Al-ful var i hopla i kampen og leverede mange fine aktioner, der førte til farlige chancer. Selv om B.93´erne inden kampen havde fået at vide, at hun lavede den samme dribling og ville gå til venstre, så formåede hun alligevel at snyde sine modstandere flere gange med netop den finte. Og oppe foran udfordrede Amalie Thestrup med sin hurtige diagonalløb, hvor B.93´erne kæmpede for at holde BSF fra endnu en scoring. Stærkt målmandsspil af Signe Munk i B.93-målet var dog medvirkende til, at B.93 kunne gå til pausen med uafgjort.

Det blev ikke nemmere af, at angriberen Signe Nielsen allerede efter 31 minutter havde måttet lade sig skifte ud med en skade, og noget af farligheden gik af B.93´s kontrangreb. Topscoreren Mette Perthu-Hansen, der har været plaget af en skade her i sæsonopstarten, var stadig savnet oppe foran til for alvor at true Ballerup-målet.

BSF kom også bedst ud fra halvleg og havde et par farlige forsøg efter pausen, som dog blev afværget med flotte redninger af Signe Munk. I det 49. minut fik B.93 dog en chance for at bringe sig foran, da Camille Andersen lagde en præcis aflevering ind over BSF-forsvaret til en fri Natasha Shirazi. Men hun tøvede, og det løb ud i sandet.

I det 64. minut bragte BSF sig så foran, da Fatima Al-ful på kanten af feltet brød igennem og sendte bolden på tværs ind til Simone Rydahl midt i feltet. Hun lagde hurtigt af til indskiftede Chirine Lamti, der bankede bolden hårdt op i nettaget uden chance for keeperen.

Det endte med en velfortjent BSF sejr på en dag, hvor de rødklædte var tættere på 3-1 end 2-2. Tyve minutter før afslutningen blev Mette Perthu-Hansen skiftet ind til sine første minutter i 3F ligaen, men hun fik ikke meget at arbejde med oppe foran.

På B.93-holdet kæmpede ikke mindst Helena Neely Vigen bravt for at at sikre udligningen, men der var denne lørdag desværre for få på holdet, der gav de ekstra procenter, der skal til for at vinde kampe i 3F ligaen.
Efter matchen blev Helena Neely Vigen da også fortjent kåret til kampens B.93 spiller af trænerstaben efter en meget stærk indsats og en flot scoring.

B.93 er stadig uden point i ligaen efter de to første kampe. Holdet kan kravle over nedrykningsstregen ved at vinde den næste hjemmekamp mod VSK Aarhus, der spilles søndag den 9. september kl. 12.30 på Østerbro Stadion.