Ole Petersen (rekordholder af 1. holdskampe for B.93) er leder af M+60-holdet, og har ført sine tropper – med myndig og sikker hånd – til at vinde rækken med hele seks point til nærmeste modstander. Holdet har kun tabt en kamp (af 18 mulige). Se stilling/resultater her

Holdet tæller bl.a gamle berømte B.93`s navne som Erik Norsker, Jens Carl, Kenneth Carstensen, Frank Rasmussen, Ivar Roitmann, Michael Stangerup, Jens Kolding, Jørgen Jensen og selvfølgelig Ole P, som fortæller at det er et hold kun af profiler, der pudsigt nok har en evne til at den en tager over, hvis en anden synes ikke at ramme skiven den dag.

Da jeg bad Ole P om en beskrivelse om grunden til den store succes for holdet, var hans ord disse:

“Et stærkt angreb, der scorer de mange mål, en solid midtbane og en usædvanlig målmand, der leverer mangt et clean sheet. Men frem for alt et stærkt sammenhold, der bygges op ved jævnlig fast træning. Som for så meget anden sport, øvelse gør mester, og vi øver så meget, som vi kan få lov at komme til det sommer og vinter, også gerne en af juledagene. Der er faktisk meget tænding på til træningen, og man kan være sikker på, at Jørgen J. nok skal minde en om det, hvis der er noget, der kan gøres bedre, så de spillere han fremover får i sin trup, ikke har slappe tendenser”.

Tak til Ole P og gutterne for endnu en gang at gøre os opmærksom på de ikke er alene er fantastiske fodboldspillere, men også gode drenge med 93-bold i årene.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist & arkiv