B.93 slog Greve ude med 1-2 og fortsatte kursen mod 1. division, hvor oprykning er sikret. Kom og se sæsonens sidste kamp hjemme på lørdag 15.30.

To mål af den lynhurtige Camille Cecilie Brandt afgjorde kampen lørdag 10. juni, hvor B.93 ellers var kommet bagud efter få minutters spil ved et uheldigt målmandsdrop.

Greve, der har haft en flot sæson og ligger på tredjepladsen i Kvindeserie Øst, kunne ikke holde skansen, og B.93 dominerede spillet i 1. halvleg og nåede frem til mange chancer, mens Greve var presset i bund.

B.93 var svækket fra kampens start, da to af holdets markante profiler, topscoreren Mette Perthu-Hansen og Amanda My i forsvaret ikke kunne være med. Alligevel var B.93 spillemæssigt dominerende i det meste af kampen, og det burde være blevet til mindst tre-fire hvide scoringer.
Efter cirka en halv times spil sendte Marlene Larsen et drømmefrispark ind i feltet, og Mulle spurtede ind i feltet og forlængede bolden med tåen. Udligningen førte til et endnu større B.93 pres, og det kunne let være blevet 1-2 i første halvleg, hvis B.93-pigerne havde udnyttet alle deres mange chancer og friløbere.

Efter et kvarter af anden halvleg fremtvang Mathilde Holm et straffespark. Men målmanden klarede Marlene Larsens spark, og kort efter begik Marlene et frispark, som dommeren korrekt takserede til gult kort og udvisning.

I de følgende minutter pressede Greve hårdt på for at bringe sig i front, uden dog for alvor at blive farlige. Da der manglede cirka et kvarter af kampen tog Mulle sagen i egen hånd og afdriblede et par Greve spillere, strøg igennem venstre side af Greves forsvar og sendte bolden ind bag keeperen til slutresultatet.

Dermed har holdet samlet 2,5 point i snit i turneringens første 10 kampe og har en suveræn målscore på plus 35 mål.

På lørdag 17. juni møder B.93 hjemme kl. 15.30 Allerød i turneringens sidste kamp, og vi opfordrer så mange B.93´ere, fodboldpiger og forældre til at komme ud på Svanemølleanlægget for at fejre den fuldt fortjente oprykning til 1. division. Det bliver en festdag for B.93’ pigefodbold – kom og vær med til at fejre den sammen med klubbens dygtige kvindehold. Mød talstærkt op!