B.93’s 3F Liga-kvinder spillede onsdag pokalkamp på Ballerup Idrætspark mod BSF, der ligger nummer 2 i 3F Ligaen. Trods svære odds avancerede B.93 med en 2-0-sejr efter en flot fight.

B.93 måtte undvære 5 stamspillere pga. blandt andet skader, hvilket gav debut til keeper Josephine Madsen, der i sommer kom fra BSF, mens den chilenske midterforsvarer Leticia Torres fik sin første kamp fra start.

B.93 var som forventet under pres den først halve time og havde svært ved at få det fremadrettede spil til at fungere samt få dæmmet op for BSF, der havde et stolpeskud efter 30 minutter.

Det blev der vendt op og ned på i det 33. minut, hvor Natasha Shirazi spillede 1-2 med Hannah Holgersen og scorede med sine tidligere holdkammerater.

Det gav B.93’erne lidt mere ro på, og i det 36. minut måtte BSF-keeperen ud i fuld længde for at redde et flot langskud fra Nana Boysen.

I anden halvleg var det forventet, at BSF ville komme stormende. Men i stedet var det Signe Nielsen, der allerede i halvlegens første minut efter et imponerende raid på venstrekanten gjorde det til 0-2.

Josephine Madsen diskede op med mange flotte redninger. Men i det 51. minut fik hun ikke clearet bolden i feltet, og den var på vej i mål, men Leticia Torres reddede på stregen. Få minutter efter var overliggeren i vejen for et flot BSF-langskud.

BSF angreb konstant, kom over kanterne og sendte farlige indlæg ind i feltet. Men gang på gang kom B.93’erne i vejen og ydede i det hele taget en kollosal arbejdsindsats, så den forløsende sejr blev kæmpet hjem.

Af Tage Majland.
Foto: Bjarke Møller.