Så er det nu du skal tilmelde dig Five A Side.

 

En af årets største traditioner er årets Five A Side, som så sit første lys i begyndelsen af 40’erne. Den lå fast – i mange år – den første søndag i december, så man kunne tage fri (eller melde sig syg) om mandagen.

Klubbens førende lys på det historiske – Palle Banks – skriver følgende på vores hjemmeside:

– De første arrangører undertegnede husker, var Ernst Spiegelhauer og Leif Holm. Senere, vi er i 70’erne, overtog makkerparret Kurt Olsen og Jørgen Finkelstein arrangementet – og underholdningsværdien steg markant. Og når så Lasse Specht, bedre kendt som ’Tarok’, stillede sig op på stolen, med en smøg i det ene øre, og fortalte historier – så steg stemningen til kogepunktet. Det var også makkerparret Olsen/Finkelstein, der et år har arrangeret topløs servering; ikke af dem selv, men af et par kvindfolk. Det var uhyre populært.

Topfotoet er fra starten af 80’erne med den turnerings vindere. Øverst fra venstre ses Jan Stæhr, Bent Andersen. Nederst fra venstre finder du Peter Mugabe Andersen, Carsten Jørgensen (senere Dauerbjerg) og Kim Rasmussen.

I dag er vi jo mere politisk korrekte og det er mere stille og roligt, men du skal seriøst overveje om du ikke skal med.

Kim Milwertz har sendt dette program.

 

Program – Five A Side 2020 (for seniormedlemmer)

 

Lørdag d. 11. januar 2020, kl. 9.00

Kl. 09.00: Morgenmad og lodtrækning til hold

Kl. 10.00: Fodboldturnering

Kl. 14.00: Middag, lotteri, Palle Banks quiz, Kusk guitar, underholdende indslag, o.s.v

Vinderholdet får i præmie et gavekort på 500- kr. til en sportsbutik pr. spiller. Anden præmie ligeledes et gavekort på 250 kr. til en sportsbutik.

Sponsorgaver til lotteri modtages gerne.

Pris

Kr. 193,-

Tilmelding

Senest mandag 6. januar 2020.

Ved tilmelding oplys venligst navn og hold i klubben. Til Kim Milwertz (kontant) eller Mobile Pay til Antonio Eca 22 68 49 20.

Spørgsmål rettes til Kim Milwertz 26 44 86 51.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra historiearkivet.