Erling Thrane er død
Erling Thrane, der var født 8. februar 1946, døde den 12. december 2016. Han blev således 70 år. Læs Palle Banks´ nekrolog.

Erling Thrane var medlem af B1903 på Lyngbyvejen. Han blev medlem af B.93 omkring år 2002. Det skyldtes, at de to klubbers ældste hold slog pjalterne sammen. Thrane, der havde spillet i B1903 siden ungdomsårene, blev en klar forstærkning af fællesholdet B.93/B1903 i Grand Old Masters og Super Grand Old Masters-rækken. Han var en dynamisk midtbanespiller, der spillede med stor energi – og temperament. Thrane brød sig ikke om at blive tacklet.

Erling Thrane bidrog også til fællesskabet. Han passede sin træning, bortset fra de tre vintermåneder (november/januar), hvor han og Mona besøgte deres søn og svigerdatter i Thailand. Om sommeren havde Erling altid en pose æbler med til omklædningsrummet, så hans holdkammerater kunne få lidt vitaminer.

Erling var udlært elektriker på B&W. Da det var overstået uddannede han sig til skolelærer. Han gik på pension fra Øster Farimagsgade Skole, hvor klubbens tidligere formand Axel Bech var – og stadig er – skoleinspektør.

Erling var en rigtig handyman, der kunne lave alt lige fra el-arbejde til VVS til træbeskæring. Da han havde svært ved at sidde stille, tog han ofte ud sammen med sin gode ven Erik Larsen (B1903) og hjalp venner og bekendte.

Da Erling i januar 2016 vendte hjem fra Thailand, var han klar til at spille kampe, som han plejede. Men alt var ikke som det plejede, han måtte oftere og oftere skiftes ud for at holde pause. I kampen ude mod Tårnby i maj måned, måtte han udgå efter få minutter. Han kunne ikke få vejret. Det blev hans sidste kamp.

Erlings sidste halve år blev op ad bakke med adskillige hospitalsbesøg. Han fik konstateret cancer i lungerne. Og i mandags tabte fighteren kampen. Derved har vi mistet en god ven og kammerat.

Bisættelsen finder sted tirsdag den 20. december kl. 14:00 i Søborg Kirke, Søborg Hovedgade, Frødings Allé 2, 2860 Søborg.

Mindeord af Palle ’Banks’ Jørgensen